یک نهاد کمککننده و پشتیبان زنان به نام «مینه»، نمایشگاه صنایع دستی دانشآموزان دختر بالاتر از صنف ششم را که طی بیشتر از یک سال از آموزش باز مانده اند، امروز برای یک روز در کابل برگزار کرد.
فرخنده کوهستانی، از مسئولان این نهاد، میگوید که هدف از برگزاری این نمایشگاه، ترویج صنایع دستی دانشآموزان دختر بالاتر از صنف ششم است.
او میافزاید: «یک سال میشود که مکتبها به روی دختران بالاتر از صنف ششم بسته شده است و نهاد مینه برای شان زمینهی آموزش ساخت صنایع دستی و کارگاه خیاطی را برگزار کرد.»
سلاموطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید
شماری از دانشآموزان دختر بالاتر از صنف ششم، میگویند که به دلیل خانهنشینی و بیکاری، ناچار شده اند خلاف آرزوهای شان به یادگیری خیاطی و صنایع دستی روی بیاورند.
سحر، یکی از دانشآموزان است که پیش از حاکمیت امارت اسلامی، به مکتب میرفت و آرزو داشت در آینده پزشک شود؛ اما اکنون خلاف آرزویش به آموزش خیاطی رو آورده است. او از امارت اسلامی میخواهد که مکتبها را به روی دختران بالاتر از صنف ششم بازگشایی کند.
سحر میگوید: «یک سال میشود که مکتب به روی ما بسته شده است و ما ناچار شدهایم به آموزش حرفهی خیاطی و صنایع دستی روی بیاوریم و از امارت اسلامی میخواهیم که مکتبهای ما را باز کند.»
سلاموطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید
دانشآموزان دختر بالاتر از صنف ششم، میگویند که با فراگیری آموزشهای حرفهای میتوانند لباس زنانه، وسایل تزیینی خانه و بازیچههای کودکانه آماده کنند.
زینب، دانشآموز دیگر، از شهروندان میخواهد که از صنایع دستی زنان پشتیبانی کنند. او میگوید: «شما میتوانید با خریدن یکی از صنایع دستی خانمها، در رشد اقتصاد کشور سهم بگیرید.»
نهاد مینه، امروز برای فراگیری دورهی کارآموزی صنایع دستی و کارگاه خیاطی، به بیش از ۵۰ دختر سند فراغت داد.