مسئولان و دانش‌جویان دانشگاه غور به سلام‌وطندار می‌گویند که این دانشگاه به‌دلیل جدایی صنف‌های دختران و پسران، با کم‌بود صنف‌های درسی و استادان مسلکی روبه‌رو شده است. آنان می‌افزایند که دانشگاه غور در کنار کم‌بود صنف‌های درسی و استادان مسلکی، هم‌چنان به نبود دست‌رسی به آب آشامیدنی صحی و دوری و خرابی مسیر رفت‌وآمد روبه‌روست.

محمدنسیم وفا، رئیس دانشگاه غور، می‌گوید که مشکل کم‌بود صنف‌های درسی و استادان مسلکی، در پی جداسازی صنف‌های پسران و دختران به‌میان آمده است و آنان تمامی مشکلات موجود در این دانشگاه را با مسئولان محلی و مرکزی در میان گذاشته‌اند و در تلاش رفع آن‌ هستند.

او می‌افزاید: «… مشکلات اساسی یکی هم نبود سرک است که ما سرک نداریم و مشکلات دیگری که نهایت در سال آینده دامن‌گیر ما شود، متأسفانه در دانشگاه آب نداریم.»

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

دانش‌جویان دانشگاه غور نیز می‌گویند که کم‌بود امکانات آموزشی و استادان مسلکی در این دانشگاه، سبب بی‌کیفیت‌بودن نظام آموزشی می‌شود و نیاز است تا مسئولان برای رفع این مشکلات اقدامات عملی را انجام دهند.

یک تن از دانش‌جویان دانشگاه غور، می‌گوید: «امیرداد پارسا هستم نمایندۀ دانش‌جویان دانشگاه غور. همان‌طوری که می‌دانیم، پس از یک مدت طولانی چند روزی‌ست که دروازه‌های دانشگاه‌های دولتی به‌روی دانش‌جویان این سرزمین باز شده است و ما در دانشگاه غور با کم‌بود جای و امکانات آموزشی و نیز کم‌بود استادان مسلکی مواجه هستیم.»

یک تن دیگر از دانش‌جویان دانشگاه غور، نیز می‌گوید: «نام من ظاهر زاهد است، یک تن از دانش‌جویان دانشگاه غور هستم. متأسفانه بگویم که در دانشگاه غور استاد مسلکی بسیار اندک است و باید بگویم وقتی که ما استاد مسلکی در دانشگاه نداشته باشیم، آموزش هم دست صورت نمی‌گیرد.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

در همین حال، عبدالواحد حماس، سخنگوی والی غور می‌گوید که شخص والی این ولایت در دیداری با مسئولان دانشگاه غور، به آنان اطمینان داده است که مشکلات‌شان را با مقام‌های مرکزی در میان می‌گذارد و در رفع مشکلات موجود تلاش می‌کند.

مسئولان و دانش‌جویان دانشگاه غور به‌دلیل نیمه‌کاره‌بودن ساختمان تدریسی این دانشگاه، هم‌اکنون در ساختمان خواب‌گاه این دانشگاه سرگرم آموزش و پیش‌برد کارهای اداری‌شان‌اند. به گفتۀ مسئولان دانشگاه غور، کار ساختمان تدریسی این دانشگاه ۷۰ درصد تکمیل شده است و اگر کار آن کامل به پایان برسد، بخش بزرگی از مشکلات آنان رفع می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *