فایق احمدی، آمر مالداری ریاست زراعت غزنی می‌گوید، در گذشته چندین نوع ماهی در بند‌های آب‌گردان این ولایت وجود داشت که اکنون تعداد این نوع ماهی‌ها در نتیجۀ صید بی‌رویه و خشک‌سالی‌ها به شدت کاهش یافته است.

آقای احمدی می‌افزاید که آنان طرحی را از طریق وزارت زراعت با معاونیت دوم ریاست جمهوری در میان گذاشته که براساس آن می‌توان صنعت پرورش ماهی را در غزنی گسترش داد.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

به گفتۀ او، در سال‌های اخیر دو فارم خصوصی پرورش ماهی در ولسوالی‌های مالستان و قره‌باغ غزنی ایجاد گردیده و ریاست زراعت این ولایت در نظر دارد یک فارم آموزشی را امسال در مرکز این ولایت ایجاد کند.

آمر مالداری ریاست زراعت غزنی می‌گوید، برای گسترش صنعت ماهی‌پروری، آنان در نظر دارند در سال‌های آینده چندین فارم پرورش ماهی را در ولسوالی‌های این ولایت ایجاد کنند.

سلام‌وطندار را در یوتیوب دنبال کنید

باشندگان غزنی نیز می‌گویند، پیش از این ماهی‌های که بصورت طبیعی در آب‌های این ولایت رشد می‌کردند در بازار فروخته می‌شد، اما اکنون ماهی از دیگر ولایت‌ها به غزنی وارد می‌شود.

در همین حال شماری از افراد که علاقه دارند در این صنعت سرمایه‌گذاری کنند، می‌گویند، اگر ریاست زارعت با آنان در بخش آموزش‌های مسلکی و مالی همکاری کند، حاضرند در این صنعت سرمایه‌گذاری کنند.

عطاالله بختیاری، یکی از این افراد می‌گوید، فارم پرورش ماهی در ولایت غزنی اندک است، و اگر در این زمینه توجه شود، برای شمار زیادی زمینۀ کار فراهم می‌شود.

سلام‌وطندار فارسی را در تلگرام دنبال کنید

گفتنی‌ست که پیش از این در بند‌های آب‌گردان سلطان، سرده و برخی مناطق ولسوالی ناور ماهی‌هایی وجود داشت که به‌گونۀ طبیعی رشد می‌کردند، اما در سال‌های اخیر به دلیل صید بیش از حد و خشک‌سالی تعداد این ماهی‌ها به شدت کاهش یافته است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: