شماری از دانش‌آموختگان دختر، در مراسم فراغت شان از «دارالمعلمین عالی خصوصی اعظم» از بی‌سرنوشتی در پی فراغت شان رنج می‌برند و می‌گویند که به دلیل جنگ و تلفات انسانی در چندین دهه‌ی گذشته، هم‌اکنون بیش‌تر زنان سرپرستی خانواده‌های خود را بر عهده دارند و نیاز است که برای آنان زمینه‌ی کار فراهم شود.

فاطمه مومن‌یار، یکی از دانش‌آموختگان، از امارت اسلامی می‌خواهد که مانع کار زنان نشود. او می‌گوید: «محدویت‌ها بر خانم‌ها بیش‌تر شده است و تعدادی از خانم‌ها سرپرست خانواده‌‌های خود هستند، باید برای شان اجازه‌ی کار داده شود.»

این دانش‌آموختگان می‌گویند که به سختی توانسته اند آموزش شان را به مرحله‌ی فراغت از دارالمعلمین برسانند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

تمنا میاخیل، یکی از دانش‌آموختگان، می‌گوید که زنان ظرفیت مدیریت اداره‌های دولتی و غیردولتی را دارند. او می‌افزاید: «زنان نیم پیکر جامعه اند و توانایی مدیریت اداره‌های دولتی را دارند و باید فرصت کار برای شان فراهم شود.»

این دختران، اعمال محدودیت بر کار زنان را در صورتی که ظرفیت کار را دارند، جفای بزرگ می‌دانند.

محدودیت‌ها بر کار زنان در حالی وضع شده است که همه‌ساله صدها دختر از دانش‌گاه‌ها و مؤسسه‌های تحصیلات نیمه‌عالی در سراسر کشور فارغ می‌شوند. امروز نیز به گفته‌ی مسئولان دارالمعلمین عالی خصوصی اعظم، ۳۸ دختر دانش‌آموخته از این نهاد مدرک فراغت به دست آوردند.

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

گفتنی است که شکایت‌ها از نبود زمینه‌ی کار برای زنان در حالی اوج گرفته است که سخن‌گویان امارت اسلامی بارها گفته اند که به ده‌ها زن در اداره‌های دولتی زمینه‌ی کار فراهم شده است.

این در حالی است که بر اساس گزارش‌ها، به جز چند اداره‌ی مشخص، زنان نمی‌توانند در دیگر اداره‌های دولتی وظیفه اجرا کنند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: