شماری از باشنده‌گان کابل با ابراز نگرانی از نبود برق، حکومت سرپرست امارت اسلامی را به ناتوانی در تأمین امنیت پایه‌های برق متهم می‌کنند و می‌گویند با این‌که امارت اسلامی نمی‌تواند از پایه‌های برق نگه‌داری کند، توانایی ترمیم مجدد آن را به‌طور فوری نیز ندارد.

وحیدالله، یک تن از باشنده‌گان شهر کابل، در این باره می‌گوید: «شاید ناتوانی شرکت برشنا باشد. سابق هم در حکومت قبلی پایه‌ها را می‌زدند؛ ولی زودتر ترمیمش می‌کردند.»

از سویی هم، دکان‌داران در شهر کابل نیز می‌گویند که در نبود برق، آنان زیان مالی کرده‌اند. جمشید و نایب، دو تن از دکان‌داران در شهر کابل، می‌گویند که از چهار روز به این‌سو برق نداشتند و از روی ناچاری ژنراتور روشن می‌کردند که هزینۀ هنگفت به آنان دارد.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

آنان با ابراز نگرانی می‌افزایند که در چند روز گذشته، بیش‌تر درآمدهای‌شان صرف روشن‌کردن ژنراتور شده است. جمشید می‌گوید: «اگر برق نباشد، مشکل عمدۀ ما این است که جنراتور/ژنراتور مصرفش زیاد است. وقتی که جنراتور را روشن می‌کنیم، مصرفی را که باید به‌دست بیاوریم نمی‌آید، لباس می‌دوزیم، برای ما هیچ فایده نمی‌ماند.»



نایب نیز می‌گوید: «اگر ما برق نداشته باشیم و گروپ/چراغ ما روشن نباشد، این‌جا تاریک می‌باشد و مشتری می‌آید و همان‌گونه می‌رود. اما اگر برق باشد، فروش هم می‌شود.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

این در حالی‌ست که حدود دو هفته پیش دو پایۀ برق وارداتی در ساحۀ « تاغمه»‌ی سالنگ جنوبی ولایت پروان منهدم شد که در نتیجۀ آن برق کابل و ۱۰ ولایت دیگر قطع شده بود.

شرکت برق‌رسانی افغانستان یا برشنا، اما شب گذشته با پخش خبرنامه‌یی گفته است که کارمندان این شرکت یک لین برق وارداتی با ظرفیت ۲۵۰ مگاوات را وصل کرده‌اند تا نیازمندی‌های کابل و چند شهر دیگر رفع شود.

لازم به یادآوری‌ست که از زمان روی‌کارآمدن امارت اسلامی افغانستان، تاکنون چندین بار پایه‌های برق در نقاط مختلف کشور منهدم شده‌ است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: