مسئولان محلی هلمند، می‌گویند که در مقایسه با سال گذشته، در سال روان در زمین‌های زیادی ریحان کاشت شده و انتظار می‌رود برداشت این گیاه نیز افزایش داشته باشد.

شفیق‌الله، آمر زراعت و مالدار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند، می‌گوید که سال گذشته، در هزار و ۱۹۹ هکتار زمین ریحان کاشت شده و از آن دو هزار و ۱۵۸ تُن برداشت شده بود؛ اما در سال روان، در هزار و ۴۳۲ هکتار زمین ریحان کاشت شده که ۲۳۳ هکتار افزایش را در مقایسه با سال گذشته نشان می دهد. او می‌افزاید: «سال گذشته در هزار و ۱۹۹ هکتار زمین ریحان کاشت شده بود که از آن دو هزار و ۱۵۸ هزار تُن ریحان برداشت شده است؛ اما در سال روان در هزار و ۴۳۲ هزار هکتار زمین ریحان کاشت شده است.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

شماری از باشندگان ولسوالی نادعلی هلمند که در کشت‌زارهای شان، ریحان کاشته اند، گویند به دلیل سود زیاد این گیاه در سال گذشته، در سال روان نیز به کاشت آن رو آورده اند.

محمد‌آغا، باشنده‌ی نادعلی، می‌گوید که انتظار دارد در سال روان نیز مانند سال گذشته، سود خوبی از کاشت ریحان به دست بیاورد. «در سال روان ما ریحان کاشته‌ایم، چون سال گذشته از این کاشت این گیاه درآمد زیاد به دست آورده‌ایم. از دولت می‌خواهیم که در توزیع تخم‌های اصلاح‌شده به ما کمک کند.»

محمد‌نسیم، دیگر باشنده‌ی نادعلی نیز، می‌گوید: «در سال روان نسبت به دیگر گیاه‌ها ریحان بیش‌تر کاشت شده است، چون کشاورزان سال گذشته از کاشت این گیاه درآمد خوب به دست آورده اند.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

این کشاورزان، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند خواستار، راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی و توزیع ابزارهای تخنیکی کشاورزی اند.

هلمند که پیش از بازگشت امارت اسلامی به قدرت، یکی از مراکز اصلی کاشت و تولید مواد مخدر در افغانستان بود، اکنون شمار زیادی از کشاورزان در این ولایت به کاشت بدیل رو آورده اند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: