شماری از باشنده‌گان بادغیس از توزیع ناعادلانۀ کمک‌های بشردوستانه از سوی مٶسسه‌های امدادرسان در این ولایت شکایت دارند و می‌گویند که این کمک‌ها به بسته‌گان کارمندان دولتی و مٶسسه‌ها توزیع می‌شود و به خانواده‌های نیازمند نمی‌رسد.

آنان خواهان توزیع عادلانۀ این کمک‌ها از سوی مٶسسه‌ها و نهادهای دولتی هستند. عبدالله، یک تن از باشنده‌گان بادغیس، می‌گوید که بارها به نهادهای مربوطه مراجعه کرده؛ اما هنوز نتوانسته است کمکی به‌دست بیاورد.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

عبدالله می‌افزاید: «من به مهاجرین هم عریضه کردیم. به دروازه مهاجرین امروز می‌روم و فردا می‌روم می‌گویند برو دوشنبۀ دیگر بیا که کمیسیون است، برو پنج‌شنبه بیا که ما عریضه را تسلیم می‌گیریم. ما مثلاً می‌بینیم کسی که واسطه داشته باشد سروی می‌شود و به او رسیده‌گی می‌شود، ولی ما که غریب هستیم و به جز خداوند کسی دیگری را نداریم، همین قسم تنها ماندیم.»

در کنار عبدالله، نیازمندان دیگری نیز هستند که ماه‌ها می‌شود هیچ کمکی دریافت نکرده‌اند و در شرایط دشواری زنده‌گی می‌کنند.

صالحه، یکی از بانوان آوارۀ بادغیسی می‌گوید: «از دولت همین انتظار را داریم که ما غریب هستیم، گرسنه هستیم، ویران هستیم، قرض‌دار هستیم، چیزی نداریم بخوریم. کرایه‌نشین هستیم جنگ زده هستیم. اگر دولت به غریب‌ها نگاه می‌کند که به ما کمک بدهد، چیزی نداریم.»

تلاش کردیم تا دیدگاه مسئولان برخی از مٶسسه‌های امدادرسان را نیز در زمینه داشته باشیم؛ اما موفق نشدیم.

با این حال، مسئولان محلی بادغیس ادعای باشنده‌گان را رد می‌کنند و می‌گویند که روند توزیع کمک‌های بشردوستانه در این ولایت شفاف و عادلانه است.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

براساس گفته‌های مسئولان محلی بادغیس، از روی‌کارآمدن امارت اسلامی تاکنون در هماهنگی با مٶسسه‌ها و نهادهای امدادرسان، برای هزاران خانوادۀ نیازمند و آواره کمک‌های غذایی و نقدی توزیع شده است.

پیش از این نیز، شکایت‌ها از توزیع‌نشدن عادلانۀ کمک‌های بشردوستانه در شماری از ولایت‌های کشور وجود داشت و امارت اسلامی گفته بود که آنان در توزیع کمک‌ها عدالت را معیار قرار داده‌اند، اما در زمینۀ کمک‌های مٶسسه‌ها مشکلاتی وجود دارد.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: