نمایشگاه دوروزهی کتاب زیر نام «کتاب یار مهربان»، امروز (چهارشنبه، ۲۳ جوزا) به مناسبت روز مادر از سوی یک دختر در این ولایت گشایش یافت.
فاطمه مهماندوست، برگزارکنندهی این نمایشگاه، در گفتوگو با سلاموطندار میگوید که برگزاری چنین نمایشگاهها، نقش ارزنده بر روحوروان دختران در شرایط کنونی دارد.
او میافزاید: «جامعهی ما نیازمند ترویج فرهنگ مطالعه است و باید حتماً با برگزاری چنین انجمنهای کتابخوانی و نمایشگاهها، مردم به خصوص قشر زنان را، به سوی کتابخوانی سوق بدهیم.»
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
در همین حال، شماری از بازدیدکنندگان این نمایشگاه، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نمایشگاه، میگویند که اکنون ۵۰ درصد از دختران نسبت به مطالعه به دلیل آیندهی ناروشن، انگیزهی شان کمتر شده است.
فروغ، یک تن از بازدیدکنندگان این نمایشگاه، میگوید: «بسیار احساس خوب دارم؛ چون اکنون دخترها بیکار هستند و این کتابهای انگیزشی باعث میشود که آنها تغییر کنند. حالا زیاد اشتیاق ندارند؛ از ۱۰۰ درصد، ۵۰ درصد اشتیاق دارند که بیایند درس و کتاب بخوانند.»
زهرا، یک تن دیگر از بازدیدکنندگان این نمایشگاه، نیز میگوید: «برگزارکردن نمایشگاهها به خصوص نمایشگاه کتاب، به دخترها بسیار خوب است؛ چون یک فرهنگ کتابخوانی به راه انداخته میشود بین دختران که بیایند و ببینند؛ کتاب بخوانند و استفاده کنند؛ چون اکنون کارهای فرهنگی برای خانمها کمتر است و اگر این چیزها بیشتر باشد، خیلی بهتر است.»
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
در سوی دیگر این نمایشگاه، شبنم، یک تن دیگر از اشتراککنندگان این نمایشگاه که سه سال پیش از رشتهی اقتصاد فارغ شده است، میگوید که تلاش دارد با اشتراک در چنین نمایشگاهها، اندوه بیکاری و آیندهی ناروشنش را کمتر کند.
او میافزاید: «ما ضرورت داریم مکتبها به روی دختران باز شود؛ زمینهی کار به آنها مهیا شود تا پیشرفت کنند. فقط با اینها [نمایشگاهها] پیشرفت و ترقی نمیشود.»
گفتنی است که در این نمایشگاه بیش از ۴۰۰ جلد کتاب در بخشهای مختلف چون ادبیات، تاریخ، هنر و انگیزشی، به نمایش گذاشته شده است.