شماری از چاههای آب آشامیدنی در لوگر بهدلیل حفر چاههای عمیق برای آبیاری و کشت و زراعت و همینگونه خشکسالی، خشکیده که در نتیجۀ آن باشندهگان این ولایت با مشکلات بسیاری روبهرو شدهاند.
نعمتالله، باشندۀ شهر پلعلم، مرکز لوگر، به سلاموطندار میگوید حکومت و نهادهای کمککننده باید در جاهایی که مردم به آب پاک آشامیدنی دسترسی ندارند، شبکههای آب ایجاد کنند.
او میافزاید: «چاه خانه و بسیاری از چاههای تأمینکننده آب پاک آشامیدنی در روستای ما خشکیدهاند. مردم با مشکلاتی بسیار روبهرو شدهاند. حکومت بهویژه نهادهای کمککننده باید دست مردم را بگیرند.»
سلاموطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید
محمداکبر، یک تن از باغداران ولسوالی محمدآغه، نیز به سلاموطندار میگوید که بهدلیل خشکسالی، دریای لوگر، شبکههای آب و حتی در برخی مناطق باغها و درختان خشک شدهاند.
او میافزاید که کشاورزان و باغداران در این فصل سال برای آبیاری کشت و زراعتشان با مشکل روبهرو اند و اگر خشکسالی ادامه پیدا کند، بسیاری از کشتوکار بهدلیل نبود آب از بین خواهد رفت.
محمداکبر میگوید: «باور کنید که دریای لوگر بهدلیل خشکسالیهای اخیر خشک شده است. شبکههای آب و شماری از چاههای آب آشامیدنی نیز خشک شدهاند. مردم با مشکل روبهرو اند؛ زیرا برای آبیاری کشت و زراعتشان آب ندارند.»
رفیعالله صمیم، رئیس اطلاعات و فرهنگ لوگر، مشکلات بهوجودآمده از خشکسالی در این ولایت را تأیید میکند، اما میگوید که ادارۀ محلی لوگر روی طرحی کار میکند تا تأثیر منفی خشکسالی را کاهش دهد.
سلاموطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید
او میافزاید که برای کمک به باغداران، کشاورزان و مردم عادی که بهدلیل خشکسالی آسیب دیدهاند، تلاشها جریان دارد.
گفتنیست که خشکسالی امسال در سطح کشور نتایج منفی در پی داشته است و حتی در بسیاری از مناطق کشور مردم به آب آشامیدنی دسترسی ندارند.
در همین حال، کشاورزان در ولایتهای مختلف کشور شکایت دارند که بهدلیل خشکسالی، محصولات کشاورزی آنان نیز کاهش یافته است.