کمیتۀ فنی جلوگیری از آتشسوزی به مالکان مرکزهای تجارتی، رهایشی و تانکهای تیل ۲۰ روز مهلت داده است که تدابیر ایمنی را برای جلوگیری از وقوع آتشسوزی رویدست بگیرند. این کمیته هشدار داده است مرکزهایی را که این تدابیر را رویدست نگیرند، پس از پایان مهلت میبندد. وزارتهای دولت در امور رسیدهگی به حوادث و داخله، شهرداری کابل و چند نهاد دیگر عضویت کمیتۀ فنی جلوگیری از آتشسوزی را دارند.
سیدنظامالدین پاچا، عضو کمیتۀ فنی جلوگیری از آتشسوزی و رئیس عمومی رسیدهگی به حوادث و اطفائیۀ وزارت داخله میگوید که مالکان و متصدیان مرکزهای تجارتی، رهایشی و تانکهای تیل باید تدابیر اطفائیۀ حریق و بیمه را درنظر گیرند تا بیش از این به اقتصاد کشور آسیب وارد نشود.
سلاموطندار فارسی را در تلگرام دنبال کنید
سیدنظامالدین پاچا به مسئولان تانکهای تیل که در نزدیکی مرکزهای رهایشی فعالیت میکنند، هشدار میدهد که تا ۲۰ روز دیگر مطابق دستورالعمل کمیتۀ تعیینشده از سوی وزارت دولت در امور رسیدهگی به حوادث در امور مصونسازی محلهای رهایشی و پیشگیری از آتشسوزی کار نکنند، بسته خواهند شد.
آقای پاچا میافزاید: «به اطلاع عموم مالکین مراکز تجارتی، رهایشی و تانک تیلها رسانیده میشود تا بهصورت فوری تدابیر توصیهشده توسط کمیته از جمله تدابیر اطفائیۀ حریق و بیمه را درنظر بگیرند تا داراییهایشان حفظ گردیده و از خسارت جلوگیری شود. به متخلفین هشدار داده میشود که سطح جریمه سنگین و منجر به مسدودشدن فعالیتشان خواهد شد.»
سلاموطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید
از جانبی هم، محمدقاسم حیدری، معین وزارت دولت در امور رسیدهگی به حوادث میگوید، تیمهای نظارتی آنان از نواحی مختلف دیدن و توصیههای لازم را ابلاغ کردهاند و در صورتی که توصیههای آنان جدی گرفته نشود، با متخلفان برخورد جدی و قانونی خواهد شد.
معین وزارت دولت در امور رسیدهگی به حوادث میافزاید، طرحی مبنی به جلوگیری از آتشسوزی را به ریاستجمهوری ارایه کردهاند که تأیید شده است و بهزودی اجرا خواهد شد. به گفتۀ او، اقدامات بالا اکنون تنها در شهر کابل صورت گرفته است و از هفتۀ آینده در ولایتها نیز آغاز خواهد شد.
کمیتۀ فنی جلوگیری از آتشسوزی در حالی تشکیل میشود که پیش از این چندینبار آتشسوزیهای بزرگی در برخی بندرها، تانکهای تیل، ساختمانهای رهایشی و تجارتی در شهر کابل و بزرگشهرهای کشور رخ داده و زیانهای مالی و جانی بسیاری برجای گذاشته است.