مسئولان در اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری هرات، از صادرات میوه‌های تازه خبر می‌دهند و می‌گویند که از آغاز سال روان خورشیدی تا کنون، ۲۴ تُن سیب از این ولایت به بیرون از کشور صادر شده است.

محمدیوسف امین، مدیر اجرایی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری هرات، می‌گوید که این نهاد برای افزایش صادرات محصولات زراعتی، یافتن بازارهای جدید جهانی، گسترش تسهیلات ترانزیتی و تسریع روند امور گمرکی تلاش می‌کند تا زمینه‌ی حضور گسترده‌تر تولیدات هرات در بازارهای بین‌المللی فراهم شود.

نصیراحمد قاضی‌زاده، متخصص امور زراعتی در ریاست زراعت هرات، می‌گوید که این ولایت با داشتن بیش از ۲۸ هزار هکتار باغ میوه، از مهم‌ترین مرکزهای تولید میوه‌های تازه در کشور به شمار می‌رود که سالانه هزاران تُن گونه‌های میوه از جمله انگور، انار، زردآلو، سیب و شفتالو در این ولایت برداشت می‌شود.

به گفته‌ی قاضی‌زاده، بخش عمده‌ی این محصولات در شهرک صنعتی هرات و ولایت‌های حوزه‌ی جنوب‌غرب کشور نیز به مصرف می‌رسد.

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: