شماری از جوانان در غور، به هدف گردآوری کمک به سیلاب‌زدگان ولسوالی‌های مرغاب و چهارسده‌ی این ولایت، کارزار چندروزه را به راه انداخته اند. آنان که در چوک مرکزی این ولایت خیمه‌ای را برپا کرده اند، از عموم مردم، بازرگانان و مؤسسه‌های امدادرسان می‌خواهند که در اندازه‌ی توان شان به آسیب‌دیدگان سیلاب‌های پسین در این ولایت کمک‌ کنند.

حمیدالله ژواک، یک تن از این جوانان، می‌گوید: «هدف از برپایی این خیمه این است که بتوانیم به سیلاب‌زدگان مرغاب و ولسوالی‌های دیگر که متأسفانه آسیب‌های جدی را در این روزها دیده اند، کمک جمع‌آوری کنیم.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

شمس‌الحق موحد، یک تن دیگر از این جوانان، نیز می‌گوید: «مردم فیروزکوه، مردم دیگر ولسوالی‌ها و مؤسساتی که در این جا فعالیت می‌کنند، آن‌ها کمک بکنند؛ هر نوع کمک مثلاً از پول نقد گرفته تا فرش و ظرف و هرچه مردم در توان دارند، جمع می‌کنیم و ان‌شاءالله به زودترین فرصت به مردم آسیب‌دیده‌ی مرغاب می‌رسانیم.»

شماری دیگر از این جوانان، نیز می‌گویند که سیلاب‌ها در ولسوالی‌های مرغاب و چهارسده صدها خانواده را بی‌جا کرده است و هم‌اکنون آنان بدون سرپناه و امکانات نخستین و در فضای باز، زندگی دشواری را سپری می‌کنند.

عبدالبصیر یزدان‌پناه، یک تن از این جوانان، می‌گوید: «در هر قریه ۱۰ تا ۵۰ تا ۷۰ خانه کامل تخریب شده و تمام وسایل و امکاناتی که از مردم در آن خانه‌ها بوده، همه زیر سیلاب‌ها شده است.»

محمدصادق رصاص، یک تن دیگر از این جوانان، نیز می‌گوید: «تعداد زیادی از خانواده‌ها کلاً خانه‌های شان از دست دادند؛ اموال شان را از دست دادند؛ تمام داروندار شان را از دست دادند و به همین اساس، آن‌ها نیاز به هم‌دستی و دست‌گیری مردم دارند. تا جایی که من معلومات دارم، مشکل آب، مشکل مواد غذایی، مشکل لباس و مشکل ادویه است و تا جایی ریاست صحت عامه تلاش کرده و بسنده نیست.»

خواستیم دیدگاه مسئولان محلی غور را نیز در باره‌ی تلفات و زیان‌های سیلاب‌های پسین در این ولایت داشته باشیم؛ اما آنان به دلیل دقیق‌نبودن آمار تلفات و زیان‌های سیلاب‌ها در این ولایت صحبت نکردند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

باشند‌گان و جوانان غور اما می‌گویند که سیلاب‌های پسین جان سه تن را در ولسوالی‌های مرغاب، چهارسده و تیوره‌ی این ولایت گرفته، ده‌ها رأس مواشی تلف شده و بیش از ۵۰۰ خانه‌ی مسکونی و هزاران جریب زمین کشاورزی و باغ‌های مردم را هم ویران کرده است.

از سویی هم، مسئولان در هرات و بادغیس، نیز می‌گویند که سیلاب‌های پسین در این دو ولایت نیز جان نُه تن را گرفته، بیش از ۵۰۰ رأس مواشی تلف شده و بیش از ۳۰۰ خانه را ویران کرده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: