ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی امارت اسلامی، اعلام کرده که در سال روان میلادی، ۱۰۰ هزار و ۳۰۰ تن از نیروهای پلیس در بخش‌های مختلف آموزش دیده ‌اند.

مجاهد، امروز (چهارشنبه، ۱۰ جدی/۳۱ دسمبر) به مناسبت پایان ۲۰۲۵، دست‌آوردهای امارت اسلامی را در پست‌های در اکس پخش کرده است.

به گفته‌ی سخن‌گوی امارت اسلامی، این نیروها در بخش‌های امنیتی، جنایی، مرزبانی، تدارکاتی و دیگر حوزه‌ها آموزش‌های حرفه‌ای و تخصصی را سپری کرده ‌اند.

بر بنیاد داده‌هایی که ذبیح‌الله مجاهد پخش کرده، شمار کل نیروهای امنیتی آموزش‌دیده‌ی وزارت دفاع امارت اسلامی اکنون به ۱۸۱ هزار و ۸۴ تن رسیده است.

امارت اسلامی پس از فروپاشی نظام جمهوری در آگست ۲۰۲۱ قدرت را به دست گرفت و در بیش از چهار سال گذشته تلاش کرده است که نیروهای خود را سازمان‌دهی، منظم و مطابق معیارهای یک نیروی هم‌آهنگ و کارآمد، آموزش دهد.

با تغییر نظام‌ها در افغانستان، نیروهای نظامی نیز تغییر کرده و هر دولت جدید برنامه‌های آموزشی و تربیتی خود را برای نیروهایش از سر گرفته است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: