نخستین محموله‌ی ۱۲ تُن مغز جلغوزه به ارزش ۴۰۰ هزار دالر امریکایی، از هرات به آلمان صادر شد. مسئولان محلی هرات، می‌گویند که این محموله‌ی بزرگ امروز (یک‌شنبه، ۸ عقرب)، توسط شرکت تجارتی «محمود اکرمی» با هم‌آهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری این ولایت از طریق مرز اسلام‌قلعه به کشور آلمان فرستاده شده است.

هادی اکرمی، رییس شرکت تجارتی «محمود اکرمی» در هرات، در هنگام ارسال این محموله‌ می‌گوید که آنان جلغوزه را از کشاورزان جلال‌آباد خریداری و در هرات با کیفیت عالی بسته‌بندی کرده و به اروپا می‌فرستند.

آقای اکرمی، می‌افزاید: «این بار یک پکیج خیلی عالی و با کیفیت بالا تهیه کردیم و تمام محصولات جلغوزه با استانداردهای بین‌المللی و با دستگاه مغز شده و به کشور آلمان ارسال می‌کنیم.»

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

به گفته‌ی رییس شرکت تجارتی «محمود اکرمی»، در این شرکت 150 تن کار می‌کنند که از این میان 110 تن آنان را بانوان تشکیل می‌دهد.

در همین حال، مهدی اکرمی، مسئول اتحادیه‌ی صادرکنندگان حوزه‌ی غرب کشور، نیز می‌گوید که هزینه‌ی این محموله‌ی مغز جلغوزه 400 هزار دالر امریکایی می‌باشد که به اروپا فرستاده شده است.

به گفته‌ی آقای اکرمی، اتحادیه‌ی صادرکنندگان حوزه‌ی غرب سالانه به ارزش 250 میلیون دالر اقلام تجارتی را به بیرون از کشور صادر می‌کند.

او می‌افزاید: «در هرات ما حدود 50 قلم اجناس صادراتی داریم که شامل، میوه‌های خشک، میوه‌های تازه، نباتات طبی، فرآورده‌های مالداری، حبوبات و سایر موارد است که به خارج ارسال می‌شود.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

از سویی هم، بشیرمحمد سیرت، رییس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری هرات، ضمن پشتیبانی از تاجران کشور می‌گوید که آنان تلاش می‌کنند برای رشد اقتصادی کشور محصولات کشاورزی و صنعتی تاجران را به کشورهای اروپایی و آسیایی ارسال کنند.

بر اساس گفته‌های مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری هرات، در این ولایت 120 شرکت صادراتی وجود دارد که هم‌اکنون در بخش‌های مختلف فعالیت می‌کنند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: