شماری از فعالان فرهنگی در لوگر، به سلام‌وطندار می‌گویند که در مقایسه با گذشته، هنر نقاشی و خطاطی در این ولایت کساد شده است.

آن‌ها، می‌افزایند که بی‌توجهی فعالان فرهنگی و کم‌علاقگی جوانان به نقاشی و خوش‌نویسی، نبود آموزگاران مسلکی و افزایش خدمات چاپی، سبب شده است که هنر خوش‌نویسی و نقاشی در لوگر کساد شود.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

فعالان فرهنگی در لوگر، تأکید می‌کنند که برای رشد هنر نقاشی و خوش‌نویسی، نیاز است ریاست اطلاعات‌وفرهنگ این ولایت در همه نشست‌های فرهنگی و آموزشی در باره‌ی اهمیت این دو هنر به جوانان آگاهی‌دهی کند.

احسان‌الله نیازی، نقاش در شهر پل‌علم، مرکز لوگر، در این باره می‌گوید: «به نظر من، به راستی هم که هنر نقاشی و خطاطی در لوگر کساد شده است. بزرگ‌ترین علت کسادی هنر نقاشی و خطاطی، چاپ‌کردن لوحه‌ها و عکس‌های خُردوبزرگ توسط کمپیوتر است. خواست ما این است که به هنر نقاشی و خطاطی توجه شود.»

محمدصابر سلطانی، دیگر نقاش و خطاط در لوگر، می‌گوید که برای رشد هنر نقاشی و خطاطی، حکومت سرپرست بایستی برای آثار هنرمندان، نمایش‌گاه‌هایی برگزار و بازاریابی کند.

او می‌افزاید: «بزرگ‌ترین علت کسادی هنر نقاشی و خطاطی، برگزارنشدن نمایش‌گاه‌های هنری و تشویق‌نکردن آموزگاران است که سبب شده است تا هنر نقاشی و خطاطی در لوگر کساد شود.»

محمدگل تسل، مدیر فرهنگ ریاست اطلاعات‌وفرهنگ لوگر، می‌گوید که برای رشد هنر نقاشی و خطاطی، کارگاه‌هایی در این بخش برگزار شده است.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

او می‌افزاید که تلاش می‌شود برای رشد نقاشی و خطاطی، در باره‌ی اهمیت آن به جوانان آگاهی‌دهی و برای نمایش آثار در این بخش، نمایش‌گاه‌های متعددی برگزار شود.

با این که ریاست اطلاعات‌وفرهنگ لوگر همه‌ساله نمایش‌گاه‌هایی را در بخش نقاشی و خطاطی برگزار می‌کند؛ اما این دو هنر بازار خوبی در این ولایت ندارد.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: