شماری از باشندگان ولسوالی سنگ‌تخت‌وبندر دایکندی، می‌گویند که دست‌رسی‌نداشتن به برق نه‌ تنها پیشبرد زندگی روزمره‌ را به آن‌ها دشوار کرده، بل که روند ارائه‌ی خدمات اداری، آموزشی و کسب‌وکارهای کوچک را نیز با مشکل روبه‌رو کرده است.

نبود برق در ولسوالی سنگ‌تخت‌و‌بندر دایکندی، سبب شده که شهروندان هنگام طی مراحل کارهای اداری شان، روزهای زیادی را تنها به خاطر چاپ یک برگه منتظر بمانند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

طلا ایوبی، آموزگار در یکی از مکتب‌های این ولسوالی، می‌گوید که بسیاری از مرکزهای آموزشی در سنگ‌تخت‌وبندر به دلیل نبود برق تعطیل شده‌ است. او، می افزاید: «سال گذشته برای گرفتن شناس‌نامه مراجعه کردم؛ اما گفتند که برق نیست و پرینتر کار نمی‌کند. برای یک فرم ضمانت‌نامه یک هفته منتظر ماندم، تا این که هوا آفتابی شد و توانستند فرم را چاپ بگیرند.»

قربان سروی، مالک یکی از اینترنت کلپب‌ها در ولسوالی سنگ‌تخت‌و‌بندر دایکندی، می‌گوید که دست‌رسی‌نداشتن به برق دولتی باعث کاهش ساعت‌های فعالیت او شده و در نهایت، سبب شده که به سختی بتواند از پس زندگی‌اش بربیاید. «در زمستان شرایط بسیار دشوار می‌شود؛ شب‌ها برق نداریم و روزها یکی دو ساعت می‌توانیم خدمات ارائه دهیم در حالی که از طرف شب متقاضیان بیش‌تری داریم. بدون برق استاندارد، امکان ارائه‌ی خدمات اینترنتی و عکاسی به‌ طور ۲۴ساعته وجود ندارد.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

عبدالمجید، باشنده‌ی ولسوالی سنگ‌تخت‌و‌بندر دایکندی، می‌گوید: «مردم به دلیل فقر، توانایی خرید سولر و باتری با ظرفیت بالا را ندارند. این مشکل روی دانش‌آموزان همان خانه هم تأثیر گذاشته است؛ زیرا آنان نمی‌توانند که کمپیوتر شان را شارژ و درس شان را پی‌گیری کنند.»

با این حال، رحیم‌الدین رحمانی، رییس آب و انرژی دایکندی، می‌گوید که تلاش می‌شود در سال‌های آینده پروژه‌های برق خورشیدی و برق ‌آبی کوچک مطابق نیازمندی‌های باشندگان سنگ‌تخت‌و‌بندر در این ولسوالی تطبیق شود.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: