شماری از متقاعدان می‌گویند که حقوق ام‌سال آنان تاکنون پرداخت نشده است و همه‌روزه برای دریافت آن به اداره‌های وابسته در رفت‌وآمد اند. آنان شاکی‌اند که مسئولان بهانه‌های متفاوتی مطرح می‌کنند و از زمان دقیق پرداخت معاش‌های‌شان چیزی نمی‌گویند.

رضاخان، یک تن از متقاعدان می‌گوید: «امروز بیا فردا بیا! در همین وقت ما ضایع می‌شود، در موتر کرایه می‌دهیم، هر روز می‌‌آییم و وقت خود را ضایع می‌کنیم، هیچ سرنوشت ما معلوم نیست. می‌گویند اعلان می‌شود، فلانی می‌شود، آخر ما چه‌طور کنیم؟ نمی‌فهمیم به کی گریه کنیم؟»

عبدالله، یک تن دیگر از متقاعدان هم می‌گوید: «می‌گویند که در تلویزیون اعلان می‌کنیم، بعد بیایید کارت‌ها تبدیل می‌شود، نو می‌شود و از روی تذکرۀ برقی معاش‌تان را می‌دهیم.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

این متقاعدان می‌افزایند که در وضعیت نگران‌کننده به‌سر می‌برند و حقوق تقاعدی که تنها درآمد برای گذراندن روزگار است را نیز نمی‌توانند دریافت کنند.

مرکز خدمات متقاعدان ریاست عمومی خزینۀ تقاعد

شفیقه، یک تن دیگر از متقاعدان نیز می‌گوید: «می‌گویند که پیسه نیست. این‌قدر پیسه چی شد؟ کلش را اشرف غنی بُرد؟ حالی هر روز می‌آیم، هر روز کرایۀ موتر از کجا کنم؟ نان ندارم که به یتیم خود بدهم، یک روز رفتم که گدایی کنم به کوه بالا شدم، پس آمدم گفتم من خود گدایی نمی‌توانم. دختران خود را بیرون نکشیدیم تا حالا، سی سال بیوه‌گی کشیدم.»

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

اما مسئولان وزارت مالیۀ امارت اسلامی دلیل پرداخت‌نشدن حقوق متقاعدان را تکمیل‌نشدن روند توزیع شناس‌نامه‌های برقی متقاعدان و فعال‌نشدن این سیستم عنوان می‌کنند.

احمدولی حقمل، سخنگوی وزارت مالیه به سلام‌وطندار می‌گوید که تاکنون حقوق حدود ۶۰ هزار متقاعد پرداخت شده است و با تکمیل روند توزیع شناس‌نامه‌های برقی، از متباقی هم پرداخت خواهد شد.

متقاعدان در حالی از پرداخت‌نشدن حقوق‌شان شاکی‌اند که شمار بسیاری از کارمندان برحال اداره‌های دولتی نیز تاکنون معاش‌های چند ماه پسین‌شان را دریافت نکرده‌اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: