پس از دستکم ۲۰ روز بانک مرکزی با نشر اعلامیهیی گفته است که این بانک تمام معلومات پیرامون حمله بر کارمندانش را که شامل تصاویر دوربینهای امنیتی، دستگاه ردیاب موتر و دیگر معلومات مورد نیاز است، با نهادهای امنیتی و کشفی شریک ساخته است.
کارشکنی بانک مرکزی در شریکساختن معلومات دربارۀ انفجار بر موتر کارمندان این بانک انتقادهای تندی را متوجه اجمل احمدی، سرپرست بانک مرکزی کرده است.
شماری از آگاهان نظامی و استخباراتی در گفتوگو با سلاموطندار میگویند، هرچند حمله بر موتر کارمندان بانک مرکزی که در آن یما سیاووش، خبرنگار و مشاور روابط عامۀ بانک با دو همکارش جان باخت، پیچیده و مغلق است، اما زمانگیرشدن این پرونده نشان میدهد که مداخلاتی در بررسی این پرونده وجود دارد.
محمود حیدری میگوید، حلقاتی در داخل نظام تلاش دارند پروندۀ بانک مرکزی افشا نشود و اگر فاش هم شود، زمانی خواهد بود که بسیار دیر شده باشد. به گفتۀ او، با چنین پروندههایی بیشتر مصلحتی و سیاسی برخورد میشود.
میرزامحمد یارمند، معین پیشین وزارت داخله نیز میگوید، با این که پروندۀ بانک مرکزی پیچیده است، اما با همکاری ادارههای مرتبط این چنین پروندهها رسیدهگی خواهد شد.
پیش از این رئیس هیأتی از مجلس نمایندهگان که مسئولیت بررسی ابعاد پنهان، چهگونهگی جابهجایی مواد انفجاری بر موتر حامل کارمندان بانک مرکزی و چرایی آن را دارد، گفته بود که به آنان هشدار داده شده که «از تعقیب این پرونده دست بکشند.»
با این حال نهادهای امنیتی و استخباراتی کشور میگویند که به تازهگی تصاویر دوربینها و دیگر موارد مرتبط به رویداد انفجار بر موتر کارمندان بانک مرکزی در اختیار آنان گذاشته شده است.
حارث جبران، سخنگوی ریاست امنیت ملی میگوید که آنان روی پروندۀ یما سیاووش کار دارند، اما تاکنون پیشرفتی در این زمینه صورت نگرفته است.
یما سیاووش، کارمند بانک مرکزی و یکی از خبرنگاران مشهور کشور به تاریخ ۱۷ عقرب در انفجاری در ساحۀ مکروریان چهارم با دو تن از همکارانش جان باخت. خانوادۀ سیاووش با نشر شکایتنامهیی خواهان بررسی این رویداد شده است. در این نامه به نقل از محمدداوود سیاووش، پدر یما سیاووش آمده است که پسرش با اصرار رئیس بانک مرکزی که این روزها حاضر به پاسخگویی نیست، کار در این بانک را پذیرفت. به گفتۀ او، مرگ پسرش پس از چند هفته شروع کار در این بانک، مرموز است و باید بررسی شود.