مالکان برخی از کارخانه‌های تولیدی در نیمروز دلیل توقف فعالیت کارخانه‌های‌شان را سرنوشت ناروشن کشور، نبود مواد خام و نظام بانکداری در این ولایت عنوان می‌کنند و می‌گویند که در گذشته فعالیت‌های چشم‌گیری داشتند، اما در چند ماه پسین از فعالیت بازمانده و با رکود اقتصادی روبه‌رو شده‌اند.

عبدالستار، مسئول «شرکت تولیدی آرد سیستان» در نیمروز به سلام‌وطندار می‌گوید که تحولات پسین در کشور و نبود مواد خام سبب شده است تا در کنار توقف فعالیت شرکتش، میلیون‌ها افغانی زیان کند. او بالابودن پول صرفیۀ برق، افزایش بهای گندم و نبود بازار مناسب را از دیگر دلیل‌های توقف فعالیت شرکتش عنوان می‌کند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

جلال متین، معاون «کارخانۀ یخ خراسان» در نیمروز نیز می‌گوید که در گذشته میزان تولیدات و فروشات آنان بالا بود، اما پس از آن‌که دولت و نظام پشین سقوط کرد، کاروبار آنان نیز سقوط کرد و نتوانستند دیگر آب معدنی و آب‌میوه تولید و به ولایت‌های دیگر صادر کنند.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

عبدالستار و جلال متین از مسئولان امارت اسلامی می‌‌خواهند که زمینۀ کار را برای بخش خصوصی در نیمروز فراهم کنند تا آنان بتوانند دوباره فعالیت‌های‌شان را از سر گیرند.

در همین حال، مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری نیمروز نیز وضعیت بازرگانان و سرمایه‌گذاران این ولایت را نگران‌کننده می‌دانند و می‌گویند که آنان در هماهنگی با مسئولان امارت اسلامی تلاش می‌کنند تا زمینۀ فعالیت دوبارۀ کارخانه‌ها را در این ولایت فراهم کنند.

سلام‌وطندار را در اینستاگرام دنبال کنید

نجیب‌الله خاشرود، مدیر عامل اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری نیمروز می‌گوید: «یک کمیته از ولایت نیمروز به ریاست حاجی صاحب عبیدالله در کابل تشریف دارند که آن‌ها با وزارت مالیه و دیگر وزارت‌های ذی‌ربط نشست و برخواست‌هایی دارند، دادخواهی‌ها جریان دارد.»

براساس گفته‌های مسئولان کارخانه‌های تولیدی در نیمروز، هم‌زمان با توقف فعالیت کارخانه‌های آنان، صدها تن نیز بی‌کار شده‌اند و در وضعیت بدی زنده‌گی می‌کنند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: