بر بنیاد آمارهای نهادهای پشتی‌بان رسانه‌ها و خبرنگاران در کندز، پیش از روی‌کارآمدن امارت اسلامی در این ولایت بیش از ۲۰ رسانۀ تصویری، صوتی و چاپی فعالیت داشتند، اما پس از سقوط دولت پیشین به‌ویژه در یک ماه پسین، به‌جز از پنج رسانه شامل یک تلویزیون و چهار رادیو بقیه ۱۵ رسانۀ دیگر فعالیت‌های‌شان را به‌دلیل مشکلات مالی و محدودیت‌های کاری متوقف کرده‌اند.

شماری از کارمندان رسانه‌یی در کندز که در وضعیت کنونی با وجود مشکلات فعالیت دارند، می‌گویند که از دو ماه به این‌سو بدون امکانات و معاش در این رسانه‌ها فعالیت می‌کنند. به گفتۀ آنان، در این مدت هیچ‌گونه عایدی نداشته‌اند و اعلانات و پروژه‌هایی که پیش از این از آن طریق مشکلات‌شان حل می‌شد، نیز به‌روی آن‌ها بسته شده است.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

سمیع‌الله قریشی، مسئول بخش خبر رادیو تلویزیون «روشنی» در کندز می‌گوید، «مدت یک ماه می‌شود که اکثریت رسانه‌ها در کندز کارشان را توقف داده و آن‌هایی هم که فعالیت می‌کنند، با مشکلات مالی مواجه هستند. بیش‌تر هم‌کارهای ما فعلاً بدون امتیاز هم‌راه ما کار می‌کنند، اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، مطمیناً شاهد بسته‌بودن رسانه‌های دیگر خواهیم بود.»

فیصل نوری، مسئول انجمن ژورنالیستان آزاد در کندز می‌گوید که با روی‌کارآمدن امارت اسلامی، رسانه‌ها استقلالیت خود را از دست داده‌اند. او هشدار می‌دهد، در صورتی که نهادهای پشتی‌بان رسانه‌ها و وزارت اطلاعات و فرهنگ در این زمینه توجه جدی نکنند، تا چند روز دیگر هیچ رسانه‌یی در کندز فعال نخواهد ماند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

۱۵ رسانۀ تصویری، صوتی و چاپی در کندز در حالی فعالیت‌های‌شان را به‌دلیل مشکلات مالی و وضع محدودیت‌ها متوقف کرده‌اند که پیش از این به خبرنگاران زن در این ولایت از سوی مسئولان امارت اسلامی اجازۀ کار داده نشده است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: