عبدالنافع که روی ویلچر نشسته است، در حکومت پیشین عضو پلیس ملی بود و در جریان جنگ‌ها نیمی از بدنش فلج شده است. او که معلول است، به سلام‌وطندار می‌گوید که مسئولان حقوق ماهانه‌اش را به موقع پرداخت نمی‌کنند و او زندگی پر از مشکلات و مشقت را سپری می‌کند.

عبدالنافع که توانایی تأمین نیازهای خانواده‌اش را ندارد، از حکومت درخواست کمک می‌کند. او می‌افزاید: «به خدا قسم است که اکنون خیلی با مشکلات روبه‌رو هستیم. می‌گویم خدایا از یک طرف فرزند دارم و از طرفی دیگر فرزندانم لباس ندارند، خودم را کامل فراموش کرده‌ام.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

در همین حال، شماری دیگر از معلولان در ارزگان، می‌‌گویند که ماهانه چندین بار برای گرفتن حقوق خود به ریاست شهدا و معلولین ارزگان مراجعه می‌کنند؛ اما هیچ کس به حرف آن‌ها گوش نداده است و به مشکلات شان رسیدگی نمی‌کند.

ساعت‌محمد، یک تن از معلولان ولسوالی چوره و عصمت‌الله، یک تن از معلولان شهر ترینکوت، مرکز ارزگان، از حکومت سرپرست می‌خواهند که حقوق شان را به موقع پرداخت کند.

ساعت‌محمد، می‌گوید: «کرایه‌ی ما ۶۰۰ تا ۷۰۰ افغانی می‌شود. ما می‌خواهیم حقوق خود را سر وقت بگیریم. ما را تکلیف نکنید.»

عصمت‌الله، نیز می‌‌گوید: «به ما می‌گویند رسمی نشده است. روز سوم یا چهارم بیایید. اگر یک مؤسسه بیاید، نام‌نویسی می‌کنیم، دیگر هیچ کمکی به ما نمی‌شود. این چهارمین بار است که به ولایت می‌آیم، به من می‌گویند که رسمی نشده است.»

با این حال، مسئولان محلی ارزگان، مشکلات معلولان در این ولایت را تأیید می‌کنند؛ اما می‌گویند که تلاش‌ها برای حل مشکلات معلولان را آغاز کرده اند.

سلام‌وطندار را در شبکه‌ی «ایکس» دنبال کنید

عتیق‌الله منظور، رییس شهدا و معلولین ارزگان، به سلام‌وطندار می‌گوید: «خوب، مشکلاتی وجود دارد، یا از طرف بانک است یا به دلیل مشکل داخلی خود ما است. یا برق نیست یا مشکل دیگری است یا ما نمی‌توانیم کارت آن‌ها را زودتر جور کنیم. اما ان‌شاءالله حقوق یک سال را یک جا پرداخت خواهیم کرد.»

مسئولان محلی ارزگان، هم‌چنان می‌گویند که تا کنون ۹۰۰ معلول را در این ولایت ثبت نام کرده اند و روند ثبت نام ۶۰۰ معلول دیگر نیز جریان دارد.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: