در دومین روز نشست بین‌المللی «تغییر اقلیم» در دانش‌گاه ننگرهار، شماری از اشتراک‌کنندگان این نشست مقاله‌های علمی و تحقیقی شان را ارائه کردند. در این مقاله‌ها، به علت‌های عمده‌ی تغییرهای آب‌وهوایی، پیامدهای آن و راه‌های پیش‌گیری آن، پرداخته شده است.

شماری از اشتراک‌کنندگان نشست تغییر اقلیم در دانش‌گاه ننگرهار، از جهان می‌خواهند که با افغانستان هم‌کاری کند تا از پیامدهای منفی تغییرهای آب‌وهوایی پیش‌گیری شود.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

ویس‌الهادی اوریاخیل، رییس دانش‌گاه لغمان و یکی از اشتراک‌کنندگان این نشست، می‌گوید افغانستان یکی از کشورهایی است که بیش‌تر از تغییرهای آب‌وهوایی متأثر شده و برگزاری این گونه نشست‌ها، برای جلب توجه کشورهای کمک‌کننده مهم است.

او می‌افزاید: «این نوع کنفرانس‌ها بسیار مهم هستند؛ تا زمانی که بتوانیم دولت را مجبور به انتخاب چنین رویه‌ای برای حل این مشکل کنیم که از فاجعه‌ی آینده جلوگیری می‌کند. امسال افغانستان با کم‌بود باران مواجه است و افغانستان نتوانسته آب خود را ذخیره کند و افزایش چنین فعالیت‌ها برای دولت افغانستان مفید است.»

در همین حال، فضل ناگار، مسئول مطبوعاتی دانش‌گاه ننگرهار، می‌گوید که در دومین روز نشست تغییر اقلیم، شماری از اشتراک‌کنندگان که ۱۰۰ مقاله‌ی تحقیقی تهیه کرده را ارائه کردند. او به سلام‌وطندار می‌گوید که در میان ارائه‌کنندگان این مقاله‌ها، ۱۱ تن شان از استادان دانش‌گاه‌های بیرونی اند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

همین گونه، محمدجواد نیازی، رییس دانش‌کده‌ی ساینس دانش‌گاه ننگرهار، می‌گوید که این نشست برای مبارزه با پیامدهای منفی تغییرهای آب‌وهوایی برگزار شده است و شماری از اشتراک‌کنندگان از این طریق راه‌حل‌هایی را برای مبارزه با پیامدهای منفی تغییرهای آب‌وهوایی به امارت اسلامی پیشنهاد می‌کنند.

گفتنی است افغانستان، یکی از کشورهایی است که با پیامدهای منفی تغییرهای آب‌وهوایی روبه‌رو است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: