زایش‌گاه ملالی، مکانی در پایتخت است که روزانه صدها تن برای درمان به آن مراجعه می‌کنند. قیس، بیماردار در این زایش‌گاه، در گفت‌وگو با سلام‌وطندار می‌گوید که شماری از پزشکان، با بیمارداران برخورد خشنی دارند و شماری از پزشکان دیگر نیز، بر اساس ارتباطی که با داروخانه‌های ویژه‌ای دارند، برای بیماران شان نسخه‌های شفری می‌نویسند.

او، می‌‌افزاید: «با وجودی که برخی داکترها تحصیلات بالایی دارند؛ اما با بیماران برخورد خشن دارند و نیز با وجود فقر و تنگ‌دستی که بیماران دارند، داکترها بر اساس روابطی که با دواخانه‌ها دارند، برای بیماران نسخه‌های شفری می‌نویسند.»

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

ظهیرالدین، باشنده‌ی بغلان که به تازگی پدر بیمارش را برای درمان به شفاخانه‌ی جمهوریت در کابل آورده است، می‌گوید با این که کیلومترها فاصله را طی کرده تا پدرش را که بیماری خون دارد، در این شفاخانه بستری کند؛ اما مسئولان این شفاخانه از پذیرش آن خودادری می‌کنند.

ظهیرالدین، می‌‌افزاید: «در شفاخانه‌های دولتی پرسان نیست، داکترها برخورد مناسب ندارند و اگر واسطه نداشته باشی، بیمار را تحویل نمی‌گیرند. ما تا حال پشت دروازه‌ی شفاخانه ایستاده هستیم.»

تلاش کردیم دیدگاه مسئولان وزارت صحت عامه را در این باره داشته باشیم؛ اما سخن‌گوی این وزارت حاضر به پاسخ‌گویی نشد. شرافت‌ زمان، سخن‌گوی این وزارت، اما به تازگی گفته است که پس از این هیچ پزشکی اجازه ندارد برای بیماران نسخه‌ی شفری بنویسد.

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

با این حال، روزانه صدها بیمار در کشور به دلیل دست‌رسی‌نداشتن به خدمات صحی مناسب، برای درمان به کشورهای همسایه می‌روند. شماری از شهروندان، از وزارت صحت عامه می‌خواهند که برای معیاری‌سازی خدمات صحی در کشور، تلاش کند.

گفتنی ا‌ست که قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت عامه، چندی پیش به ایران رفته بود و چندین تفاهم‌نامه را برای معیاری‌سازی ارائه‌ی خدمات صحی، با این کشور، امضا کرد.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: