مسئولان یک مؤسسه‌ی خصوصی به نام آرسو یا «رفاه اجتماعی راه رهنورد»، امروز (سه‌شنبه، ۱۹ میزان) به سلام‌وطندار می‌گویند که با پشتیبانی مالی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، زمینه‌ی آموزش‌وپرورش را به بیش از ۱۰ هزار کودک دختر و پسر محروم از آموزش در دایکندی، فراهم می‌کنند.

عزیزالله مهدی، مسئول مؤسسه‌ی آرسو، می‌گوید که به این شمار کودکان که میان ۷ تا ۱۵ سال دارند، در سراسر دایکندی ۳۵۵ صنف آموزشی در دو بخش تسریعی و محلی ایجاد می‌شود.

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

عکس: ارسالی به سلام‌وطندار

آقای مهدی، می‌افزاید: «در صنف‌های تسریعی کودکانی شامل می‌شود که به دلیل‌های جنگ و ناامنی از آموزش محروم بودند. این کودکان در یک سال دو صنف را آموزش می‌بینند. در صنف‌های محلی کودکان ۷ تا ۱۵ سال شامل می‌شود که بنا به دلیل‌هایی چون فقر، نبود و دوری راه مکتب از آموزش محروم بودند که برای آن‌ها صنف‌های اول تا سوم آموزش داده می‌شود.»

به گفته‌ی او، سروی و روند شناسایی کودکان محروم از آموزش از سوی مؤسسه‌ی آرسو در دایکندی تکمیل شده و به زودی فعالیت صنف‌های آموزشی آغاز می‌شود.

آقای مهدی، می‌گوید که مؤسسه‌ی آرسو ۴۲۶ آموزگار برای آموزش این کودکان استخدام کرده است.

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

عکس: ارسالی به سلام‌وطندار

بر بنیاد یافته‌های مؤسسه‌ی آرسو، از ۱۰ هزار کودک محروم از آموزش‌وپرورش که این مؤسسه در دایکندی شناسایی کرده، حدود ۵۰ درصد آن را دختران تشکل می‌دهد.

جواد افضلی، مسئول دفتر یونیسف در دایکندی، با تأیید این موضوع به خبرنگاران محلی این ولایت گفته است که یونیسف در هر شرایط در کنار مردم افغانستان می‌ماند و خدمات آموزشی و غیرآموزشی بدون تبعیض را برای افغان‌ها فراهم می‌کند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: