شماری از باشندگان ولسوالی‌های واشیر، گرمسیر و موساقلعه‌ی هلمند، با شکایت از دست‌رسی‌نداشتن به خدمات درمانی، می‌گویند که بیماران شان هنگام رسیدن به مرکزهای درمانی در ولسوالی‌های دیگر جان شان را از دست می‌دهند.

نازک‌میر، باشنده‌ی ولسوالی واشیر، می‌گوید که به دلیل نبود مرکزهای درمانی در این ولسوالی ناچار اند بیماران شان را به ولسوالی‌های دیگر ببرند. او می‌افزاید:«تنها در زمستان سال گذشته چهار بیمار در روستای ما به دلیل نبود خدمات درمانی و خرابی جاده‌ها جان دادند.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

نعمت‌الله، دیگر باشنده‌ی ولسوالی واشیر می‌گوید: «اگر این مشکل مردم حل شود و بیماران در ولسوالی خود ما تشخیص و درمان شود، این برای ما پادشاهی است.»

ضیاء‌الحق، باشنده‌ی ولسوالی موسا‌قلعه نیز، می‌گوید که بسیاری از باشندگان این ولسوالی توان درمان بیماران شان در شفاخانه‌های خصوصی را ندارند. «در ولسوالی موسا‌قلعه مرکز درمانی نیست؛ وقتی این جا می‌آیم بیش از هفت هزار افغانی مصرف می‌شود؛ چند شبانه‌روز انتظار هم می‌کشیم.»

باشندگان این ولسوالی‌ها، از ریاست صحت‌ عامه‌ی هلمند می‌خواهند که زمینه‌ی دست‌رسی آنان به خدمات درمانی را فراهم کند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

سید‌احمد سعید، رییس صحت‌ عامه‌ی  هلمند، کم‌بود مرکزهای درمانی در این ولایت را می‌پذیرد و می‌گوید که تلاش‌ها برای حل این مشکل ادامه دارد. او می‌افزاید: «نیاز است که شماری از مرکزهای درمانی در این ولایت ارتقا داده و ۲۴ساعته شوند؛ تعداد بسترهای مرکزهای درمانی موجود باید بیش‌تر شود؛ زمانی که شمار مرکزهای درمانی به ۲۸۸ مرکز برسد، مشکل کم‌بود مرکزهای درمانی حل خواهد شد.»

بر اساس آمار ارائه‌شده از سوی ریاست صحت عامه‌ی هلمند، اکنون ۲۳۲ مرکز درمانی در شهر لشکرگاه، مرکز هلمند و ولسوالی‌های این ولایت فعالیت دارد که در شبانه‌روز بیش از ۱۲ هزار مراجعه‌کننده دارند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: