جمشید خواجه‌یوف، معاون نخست‌وزیر اوزبیکستان، گفته که کشورش به محصولات کشاورزی افغانستان نیاز و آمادگی دارد در بخش توسعه‌ی تولید، فرآوری محصولات و هم‌کاری‌های مشترک با این کشور کار کند.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی، امروز (دوشنبه، ۵ اسد) در خبرنامه‌ای در وبسایت خود نوشته که خواجه‌یوف این موضوع را در دیدار با ملا عطاء‌الله عمری، وزیر این وزارت، مطرح کرده و افزوده که اوزبیکستان علاقه‌مند سرمایه‌گذاری در سکتور کشاورزی افغانستان است.

وزیر زراعت نیز در این دیدار، از اوزبیکستان و سرمایه‌گذاران این کشور خواسته که با استفاده از فرصت‌های موجود در افغانستان در بخش کشاورزی و دام‌داری سرمایه‌گذاری کنند.

بر بنیاد خبرنامه، گسترش روابط دوجانبه، فرصت‌های موجود در بخش‌های کشاورزی، دام‌داری و آبیاری در افغانستان، توسعه‌ی هم‌کاری‌های اقتصادی و تطبیق پروژه‌های مشترک در این بخش‌ها، از دیگر موضوع‌های مطرح‌شده در این دیدار بوده است.

معاون نخست‌وزیر اوزبیکستان و نمایندگان بخش خصوصی این کشور شنبه‌ی هفته‌ی روان به کابل آمد و تا اکنون با مقام‌های امارت اسلامی از جمله ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی و ملا محمدحسن آخوند، رییس‌الوزرای امارت اسلامی، گفت‌وگو کرده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: