صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، فعالیت ۹۱۱ صنف محلی را در شهر پل‌علم، مرکز ولایت لوگر و ولسوالی‌های آن، به حالت تعلیق در آورده است. در این صنف‌ها، کودکان بازمانده از آموزش، تا صنف سوم آموزش می‌دیدند که با توقف فعالیت این صنف‌ها، اکنون بیش از ۳۲ هزار دانش‌آموز از آموزش باز مانده اند.

شاه‌پور عرب، سخن‌گوی ریاست معارف لوگر، به سلام‌وطندار می‌گوید که یونیسف این اقدام را در واکنش به ممنوعیت زنان از کار در مؤسسه‌های غیردولتی داخلی و خارجی در افغانستان، در پیش گرفته است. او می‌افزاید که برای یافتن راه‌حلی به این مشکل، تلاش‌ها جریان دارد.

سلام‌وطندار فارسی را در تویتر دنبال کنید

آقای عرب، می‌گوید: «پس از ممنوعیت کار زنان، بیش از ۳۲ هزار کودک محروم از آموزش که در ۹۱۱ صنف محلی آموزش می‌دیدند، از آموزش محروم شدند. این برنامه توسط مؤسسه‌ی ERC و با پشتیبانی مالی یونسیف، فعالیت می‌کرد.»

در سوی دیگر، رفیع‌الله صمیم، رییس اطلاعات و فرهنگ لوگر نیز، می‌گوید که تلاش‌ها برای رسیدگی به مشکل فعالیت نهادهای داخلی و خارجی جریان دارد.

او می‌‌افزاید: «این تصمیم رهبران است که کار زنان در مؤسسه‌ها را ممنوع کرده اند و این تصمیم پر از حکمت است. شماری از مؤسسه‌ها فعالیت خود را متوقف کرده اند، اما تلاش می‌شود که راه‌های جایگزین برای حل این مشکل پیدا شود.»

در همین حال، شماری از باشندگان لوگر با ابراز نگرانی از بسته‌شدن صنف‌‌های محلی در این ولایت، خواستار رسیدگی به این مشکل اند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

بسم‌الله، باشنده‌ی لوگر، می‌گوید: «ما از توقف فعالیت‌های یونیسف ناراحتیم؛ زیرا هزاران دانش‌آموز از آموزش محروم و صدها تن بی‌کار شده اند. امیدواریم که یونیسف فعالیت خود در بخش معارف را در لوگر از سر بگیرد.»

یونیسف در حالی فعالیت صنف‌های محلی در لوگر را به حالت تعلیق در آورده است که شماری دیگر از نهادهای بین‌المللی نیز، در واکنش به ممنوعیت زنان از کار در نهادهای غیردولتی، فعالیت خود را متوقف کرده یا کاهش داده اند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: