صندوق واکنش اضطراری سازمان ملل متحد، اعلام کرده که برای مقابله با پیامدهای تغییرهای آبوهوایی در افغانستان، یک میلیون دالر بودجه اختصاص داده است.
این نهاد، امروز (سهشنبه، ۱۳ جوزا) در اکس نوشته که این بودجه، بخشی از کمک ۹.۵میلیوندالری میباشد که به هدف تقویت اقدامهای انساندوستانهی اقلیممحور، به هشت کشور اختصاص یافته است.
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
به گفتهی صندوق واکنش اضطراری سازمان ملل متحد، این بودجه برای پاسخگویی به بحرانهایی چون خشکسالی، سیلاب، ناامنی غذایی و دیگر اثرهای تغییرهای آبوهوایی در کشورهایی مانند افغانستان، سومالیا، نیجر، چاد، ونزوئلا، موریتانیا، جمهوری افریقای مرکزی و زامبیا مصرف خواهد شد.
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
صندوق واکنش اضطراری، افزوده که این کمکها برای ارتقای پاسخ فوری و هوشمندانه به بحرانهای آبوهوایی در کشورهای آسیبپذیر در نظر گرفته شده است.
افغانستان با این که سهم اندکی در تغییرهای آبوهوایی دارد؛ اما یکی از ۱۰ کشور آسیبپذیر از بحران است.



