دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا، گفته که ممکن است هفته‌ی آینده با ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، دیدار و گفت‌وگو کند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

خبرگزاری رویترز، گزارش داده که ترامپ این موضوع را روز گذشته -جمعه، ۱۹ دلو- پس از نشستی با شیگرو ایشیبا، نخست‌وزیر جاپان، مطرح کرده و افزوده که در این دیدار در باره‌ی درگیری‌های جاری در اوکراین و دارایی‌های این کشور مانند مواد معدنی کمیاب گفت‌وگو خواهد کرد. او گفته است: «دوست دارم ببینم این کار بر مبنای انسانی پایان می‌یابد؛ این یک جنگ مضحک است.»

رییس‌جمهور امریکا، تأکید کرده که احتمال دارد با ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه نیز دیدار و گفت‌وگو کند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

دونالد ترامپ، در زمان کارزارهای انتخاباتی‌اش بارها گفته بود که در صورت راه‌یافتن به کاخ سفید به درگیری‌ها در اوکراین پایان می‌دهد.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: