دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا، با ابراز ناامیدی از ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه برای پایان‌دادن به درگیری‌های اوکراین، گفته که به این کشور سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت می‌فرستد.

بر اساس گزارش‌ها، ترامپ روز گذشته –یک‌شنبه، ۲۲ سرطان- در پایگاه اندروز مریلند، گفته که امریکا به اوکراین موشک‌های پاتریوت می‌فرستد؛ «زیرا آن‌ها به حفاظت نیاز دارند.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

امریکا، پیش‌تر گفته که از طریق فروش سلاح به متحدانش در ناتو، به اوکراین سلاح تحویل می‌دهد.

ترامپ پیش از ورود به کاخ سفید، در شعارهای انتخاباتی‌اش می‌گفت که پس از پیروزی، به جنگ اوکراین در ۲۴ ساعت پایان خواهد داد؛ اما تلاش‌هایی که او برای رسیدن به صلح در اوکراین انجام داده، بی‌نتیجه بوده است.

سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت، از پیش‌رفته‌ترین پدافندهای موجود در سازوبرگ نظامی جهان است و تحویل‌دهی آن به اوکراین، می‌تواند به این کشور برای دفع حمله‌های هوایی روسیه کمک‌کننده باشد.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

امریکا در حالی می‌خواهد سیستم دفاع هوایی اوکراین را تقویت کند که روسیه در هفته‌های پسین، به حمله‌هایش در برابر شهرهای اوکراین شدت داده است.

به گفته‌ی ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، روسیه در هفت روز اخیر، بیش از هزار و ۸۰۰ پهپاد، هزار و ۲۰۰ بمب هوایی هدایت‌شونده و ۸۳ موشک به اوکراین شلیک کرده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: