احمدالله زاهد، معاون وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی با ولادی میرویچ ریژکوفسکی، معاون وزارت تجارت بلاروس، دیدار و گفت‌وگو کرده است.

وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی، امروز (جمعه، ۳۰ اسد) در خبرنامه‌ای در اکس نوشته که معاونان وزارت‌های تجارت افغانستان و بلاروس در باره‌ی افزایش حجم تجارت میان دو کشور، توسعه‌ی صادرات افغانستان، واردات مواد نفتی از بلاروس به افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان، هم‌کاری در بخش‌های صنعت و انرژی و تقویت روابط میان بخش‌های خصوصی دو کشور گفت‌وگو کرده اند.

بر بنیاد خبرنامه، دو طرف بر ضرورت استفاده‌ی مؤثر از ظرفیت‌های اقتصادی موجود، توسعه‌ی روابط تجاری و ایجاد سرمایه‌گذاری‌های مشترک و هم‌کاری‌های عملی نیز تأکید کرده اند.

هیئت امارت اسلامی به رهبر مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی، چهار روز پیش برای اشتراک در دومین نشست کمیسیون مشترک هم‌کاری‌های اقتصادی و تجاری میان افغانستان و بلاروس، به این کشور رفت.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: