مسئولان فدراسیون فوتبال دایکندی، میگویند که باشندگان این ولایت چند میدان فوتبال را با هزینهی شخصی شان ساخته اند و کار ساخت چند میدان ورزشی دیگر با هزینهی مردمی در این ولایت جریان دارد.
نصرالله وفا، رییس فدراسیون فوتبال دایکندی، به سلاموطندار میگوید که باشندگان این ولایت در چند ماه گذشته کار ساخت دستکم پنج میدان فوتبال را تا به ارزش بیش از ۴۰۰ هزار افغانی به پایان رسانده اند و کار روی برخی دیگر از میدانها جریان دارد.
رییس فدراسیون فوتبال دایکندی، میافزاید: «یک میدان فوتبال در کتوت شهرستان به هزینهی ۴۲۰ هزار افغانی معیاری ساخته شده است؛ یکی در القان شهرستان، به هزینهی ۳۸۰ هزار افغانی؛ یکی در ولسوالی میرامور است که با هزینهی مردمی زیر کار است؛ یک میدان دیگر در کورگهی ولسوالی اشترلی به گونهی معیاری زیر کار است و یک میدان دیگر هم در منطقهی کومی ولسوالی کیتی در حال ساخت است.»
این مسئول ورزشی در دایکندی، میگوید که هزینهی ساخت این میدانها از سوی باشندگان محل پرداخت شده و این میدانهای ورزشی به گونهی خاکه و با مساحت معیاری ساخته شده و برخی دیگر در حال ساخت است.
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
آقای وفا، تأکید میکند که ساخت میدانهای ورزشی از سوی مردم، نشانهی ورزشدوستی و علاقهی باشندگان دایکندی به ورزش است. او از مسئولان ورزشی در مرکز کشور میخواهد که از این گونه اقدامهای مردم ورزشدوست و ورزشکاران دایکندی پشتیبانی کنند.
با این حال، مسئولان شماری از میدانهای ورزشی ساختهشده از سوی مردم، میگویند که این میدانها به هدف ترویج بیشتر ورزش و مبارزه با مواد مخدر با هزینهی شخصی مردم ساخته شده است.
عبدالحکیم تنها، مسئول میدان ورزشی «القان» ولسوالی شهرستان دایکندی، میگوید که این میدان ورزشی با درازای ۱۲۰ متر و پهنای ۸۰ متر ساخته شده و آمادهی بهرهبرداری است. تنها میافزاید که ساخت این میدان ورزشی در مجموع ۳۳۰ هزار افغانی هزینه برداشته که بخشی از آن را خود پرداخته و بیشتر هزینهی ساخت این میدان از سوی مردم محل و بازرگانان پرداخت شده است.
همین گونه، عبدالحیکم تنها تأکید میکند که این میدان ورزشی را به منظور تشویق جوانان به ورزش و جلوگیری از روآوردن آنها به مواد مخدر ساخته است. مسئول این میدان ورزشی، از مسئولان میخواهد که این میدان را به ورزشگاه تبدیل و آن را با معیارهای بینالمللی بازسازی کنند.
دُرمحمد رئوفی، از مسئولان میدان ورزشی «کورگه»ی ولسوالی اشترلی، به سلاموطندار میگوید که این میدان ورزشی به شکل «خاکه» به هزینهی شخصی باشندگان این ولسوالی ساخته شده است.
او میافزاید که این میدان ورزشی به مساحت ۱۸۰۰ مترمربع ساخته شده و ساخت آن ۲۰۰ هزار افغانی هزینه برداشته است. به گفتهی رئوفی، این اقدام در حالی که مردم با فقر روزافزون روبهرو اند، یک اقدام مهم برای رشد ورزش و پشتیبانی از ورزشکاران است.
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
با این حال، مصدق لشکری، از مربیان فوتبال دایکندی، میگوید که ساخت میدانهای ورزشی از سوی مردم اقدامی کمپیشینه در این ولایت است و مسئولان ورزشی باید از آنان پشتیبانی کنند.
به گفتهی این مربی فوتبال، هرچند نبود میدانهای ورزشی و امکانات از چالشهای عمدهی ورزشکاران در این ولایت است؛ اما ورزشهای فوتبال و فوتسال در این ولایت رشد چشمگیری داشته است.
آقای لشکری، میافزاید که هماکنون بیش از ۵۰ تیم از مرکز و ولسوالیهای دایکندی در رقابتهای «جام رمضانی» در مرکز این ولایت شرکت کرده اند و به رقابت میپردازند.
گفتنی است که پیش از این نیز، باشندگان دایکندی علیرغم فقر فزاینده، پروژههای عامالمنفعهی زیادی را با هزینهی شخصی شان تطبیق کرده و به بهرهبرداری سپرده اند.