اتحادیه‌ی کشاورزان در هرات گشایش یافت. شماری از کشاورزان در هرات، از گشایش این اتحادیه ابراز خرسندی می‌کنند و می‌گویند که امیدوار اند با پشتیبانی این اتحادیه‌، به مشکلات‌ شان رسیدگی و برای فرآورده‌های کشاورزی ‌شان، زمینه‌ی بازار مناسب فراهم شود.

سلطان‌احمد که ۲۰ سال می‌شود سرگرم کارهای کشاورزی در ولسوالی رباط‌سنگی هرات است، گشایش اتحادیه‌ی کشاورزان در این ولایت را به فال نیک می‌گیرد و می‌گوید که به دلیل دوربودن مسیر راه نمی‌توانست با مسئولان محلی ارتباط برقرار کند؛ اما اکنون با عضویت در این اتحادیه و تعیین نماینده در هر ولسوالی، امیدوار است سهولت‌های بیش‌تری به کشاورزان هرات فراهم شود.

او می‌افزاید: «دهقان ما در طول دوران‌های گذشته‌، صدایش کم‌تر شنیده شده است. امید داریم از امارت اسلامی که از طریق همین اتحادیه صدای ما را بشنود و این اتحادیه پل ارتباطی بین دهقانان و امارت اسلامی است.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

از سوی دیگر، عظیمی، یک تن دیگر از کشاورزان در هرات، می‌گوید: «مشکلاتی که سر راه دهقان است، همان طور که امارت اسلامی هم در جریان است، باز هم ما می‌خواهیم که از طریق همین اتحادیه بیش‌تر صدای دهقان به گوش حکومت برسد.»

کارشناسان امور کشاورزی در هرات، ضمن استقبال از گشایش اتحادیه‌ی کشاورزان در این ولایت، می‌گویند که این اتحادیه می‌تواند به عنوان پل ارتباط میان کشاورزان، مسئولان محلی و نهادهای امدادرسان عمل کند.

این کارشناسان، می‌افزایند که این اتحادیه، تمام کشاورزان ولسوالی‌های دوردست هرات را ‌باهم پیوند خواهد داد و سهولت‌های بیش‌تری را به کشاورزان در این ولایت فراهم خواهد کرد.

بشیراحمد احمدی، یک تن از کارشناسان امور کشاورزی در هرات، می‌گوید: «هدف از ساختن این اتحادیه‌ها، یک شعاری داریم که می‌گویند یکی برای همه و همه برای یکی؛ یعنی می‌تواند به نمایندگی از همان ولسوالی، در تمام برنامه‌های زراعتی، پروگرام‌های زراعتی در تمام تطبیق برنامه‌ها هم‌آهنگی کند با مؤسسه‌های هم‌کار و رساندن چالش‌ها و مشکلات‌ زارعین به اصطلاح از طریق اتحادیه با نهادهای مختلف.»

در همین حال، بشیراحمد بهادری، رییس اتحادیه‌ی کشاورزان در هرات، به سلام‌وطندار می‌گوید که هم‌اکنون از تمام ولسوالی‌های این ولایت، یک یک تن به عنوان نماینده در این اتحادیه عضویت دارد و این نماینده‌ مسئولیت گردآوری مشکلات کشاورزان و شریک‌سازی با اتحادیه را برعهده دارد.

او می‌افزاید: «شرایط عضویت در این اتحادیه، قسمی است که تمام زارعینی که در بخش زراعت فعالیت می‌کنند، می‌توانند عضویت اتحادیه را بگیرند. ما همین حالا، ۳۳ نفر به عنوان نماینده از ولسوالی‌های مختلف داریم. اتحادیه می‌تواند تمام کشاورزان که در هرات هستند را زیر پوشش بگیرد؛ یعنی پل ارتباطی بین کشاورزان و دولت است و مؤسسه‌هایی که در بخش زراعت فعالیت می‌کنند.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

از سویی هم، پیرمحمد حلیمی، رییس زراعت، آبیاری و مالداری هرات، به سلام‌وطندار ضمن تأکید بر اهمیت این اتحادیه، می‌گوید که قرار است در آینده‌ی‌ نزدیک اتحادیه‌ی مال‌داران نیز در این ولایت ایجاد شود.

پس از گشایش اتحادیه‌ی کشاورزان در هرات، خواست‌ها بر این است که مشکلات کشاورزان به گونه‌ی درست با مسئولان و نهادها در میان گذاشته شود و برای حل آن نیز اقدام صورت گیرد.

گفتنی است که در هرات هم‌اکنون افزون بر اتحادیه‌ی کشاورزان، اتحادیه‌ی زعفران‌کاران، زنبورداران، گاوداران، مرغ‌های تخمی و اتحادیه‌ی مرغ‌های گوشتی نیز فعالیت دارند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: