شماری از عکاسان در شهر کابل، می‌گویند که پس از بازماندن دانش‌آموزان دختر بالاتر از صنف ششم از رفتن به مکتب و منع تحصیل دختران، میزان مشتریان شان به شکل کم‌پیشینه‌ای کاهش یافته است.

سلام‌وطندار را در تویتر دنبال کنید

حسین آرین که در ساحه پل سرخ شهر کابل، دکان عکاسی و فیلم‌برداری دارد، می‌گوید که این روزها کارش رونق چندانی ندارد. او، با ابراز نگرانی از کاهش ۵۰‌درصدی درآمد روزانه‌اش، می‌گوید: «۵۰ درصد عکس مکتب‌ها و اداره‌های دولتی می‌گیرند که اکنون، رقم اشخاصی که بیش‌تر عکس می‌گرفتند، کاهش یافته است. خواست من این است که به همه زمینه‌ی درس خواندن فراهم شود تا کاروبار ما دوباره رونق یابد.»

نادر لطیف، عکاس در چهارراه صدارت، نیز می‌گوید که «انگیزه‌ی درسی نزد دانش‌جویان کاهش یافته که۶۰ درصد خواهران مشتری ما بود که اکنون نیستند. ۷۰ درصد کاروبار ما کاهش یافته است.»

تاج‌محمد تلاش، آگاه مسائل اقتصادی، می‌گوید که برای پشتیبانی از سکتور خصوصی، نیاز است که حکومت زمینه‌ی دریافت قرضه‌های کوچک را به آن‌ها فراهم و مالیه را نیز، بر اساس عواید خالص شان وضع کند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

عکاسان در شهر کابل، بهبود وضعیت کاری ‌شان را، وابسته به مساعدشدن زمینه‌های کاری برای شهروندان و بازگشایی دروازه‌های مکتب‌ها و دانش‌گاه‌ها به روی دختران، عنوان می‌‌‌کنند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: