مسئولان در وزارت امر به معروف و نهی از منکر، میگویند که این وزارت جلو «ساحران» را در سراسر کشور میگیرد و آنان را بازداشت به دادگاه معرفی میکند.
محمدعاکف مهاجر، سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر، به سلاموطندار میگوید که رهبری این وزارت پس از دریافت شکایتهای شماری از باشندگان کابل و ولایتها از ساحران، این تصمیم را گرفته است.
سلاموطندار را در تویتر دنبال کنید
او میافزاید: «از بیشتر ولایتها هموطنهای عزیز ما شکایت داشته اند و تا جایی که ما معلومات کردیم، این افراد در برخی ساحات سحر و جادو میکردند. به همین دلیل، رهبری وزارت فیصله کرد که جدی تعقیب شود و کسانی که سحر و جادو میکنند، باید جلو شان گرفته شود.»
شماری از باشندگان کابل به ویژه جوانان، با استقبال از این تصمیم وزارت امر به معروف و نهی از منکر، میگویند که بیشتر ساحران با حرفهای شان مردم را فریب میدهند و از این طریق پول هنگفت میگیرند.
سیدالله، یک تن از باشندگان شهر کابل، میگوید: «یک کار خوب است اگر این افراد جمع شود. ما نمیدانیم که اینها چه گونه کار میکنند و من خودم کسانی را میشناسم که به این حرفها اعتفاد دارند و با اندکترین مشکل در زندگی شان، نزد این افراد میروند و پول بسیار مصرف میکنند.»
ویسالدین، یک تن دیگر از باشندگان شهر کابل، نیز میگوید: «اگر این افرادی که پول مردم را به ناحق میگیرند، جمع شوند، تصمیم خوب است. مردم هم نباید به حرفهای این افراد باور کنند و پول شان را مصرف کنند و فریب این کارها را بخورند.»
از سویی هم، شماری از بانوان در شهر کابل، میگویند که زنان نسبت به مردان بیشتر نزد ساحران میروند؛ زیرا فکر میکنند آنان میتوانند مشکلات زندگی شان را حل کنند.
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
وژمه، باشندهی شهرنو کابل، میگوید: «زنان بسیار میروند پیش این افراد. از هر نفر دو هزار – سه هزار میگیرند، حرف شان هم واقعیت ندارد. ما هم خوش میشویم که آهستهآهسته این کارها از جامعه جمع شود و مردم از مشکلات خلاص شوند.»
مسئولان در وزارت امر به معروف و نهی از منکر، میگویند که تعویذنویسی و دمکردن به گونهای که در شریعت گفته شده است، مشکلی ندارد؛ اما به گفتهی آنها، اکنون برخی از افراد از این طریق تجارت میکنند.