ذبیحالله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، گفته که نشست امنیتی به رهبری شیخ هبتالله آخوندزاده، رهبر امارت اسلامی، در کندهار برگزار شده است.
سخنگوی امارت اسلامی، بامداد امروز (جمعه، ۸ حمل) در حساب کاربری اکس خود نوشته که محمدیعقوب مجاهد، سرپرست وزارت دفاع ملی؛ سراجالدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله؛ عبدالحق وثیق، رییس عمومی استخبارات؛ عبدالقیوم ذاکر، معاون وزارت دفاع ملی و محمدنبی عمری، معاون وزارت امور داخله، گزارش امنیتی کشور را در کندهار به حضور رهبر امارت اسلامی ارائه کرده اند.
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
ذبیحالله مجاهد، در بارهی زمان برگزاری این نشست چیزی نگفته است.
سخنگوی امارت اسلامی، افزوده است: «در این نشست، پیشنهادات ارگانهای امنیتی مذکور استماع شد و به آنها در بخش اجراآت و استقامتهای کاری، هدایات لازم داده شد. همچنین، تصامیم ضروری برای بهبود نظم، تجهیز و ارتقای ظرفیت این نهادها اتخاذ شد.»
این در حالی است که هبتالله آخوندزاده، رهبر امارت اسلامی، روز پنجشنبه، ۷ حمل، در پیامش به مناسبت عید فطر از همه خواست که به ارزشهای مردم افغانستان احترام کرده و در امور داخلی این کشور مداخله نکنند.
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
در پیام عیدی رهبر امارت اسلامی، آمده است: «از همه میخواهیم که به معتقدات و ارزشهای مردم افغانستان احترام کنند، در امور داخلی ما مداخله نکنند و مانع ثبات، امنیت و پیشرفت ما نشوند.»
هبتالله آخوندزاده، گفته است که امارت اسلامی میخواهد «با جهان اسلام بر اساس اخوت اسلامی، روابط مستحکم و حسنه داشته باشد.» او، افزوده است که امارت اسلامی میخواهد با دیگر کشورها «روابط خوب و مفید» استوار بر اصول داشته باشد.