بخش افغانستان دفتر هم‌آهنگ‌کننده‌ی کمک‌های انسان‌دوستانه‌ی سازمان ملل متحد (اوچا)، گفته که چهار سال پس اززمین‌لرزه در این کشور بسیاری از خانواده‌ها در حال کنارآمدن با پیامدهای آن استند.

این نهاد، امروز (چهارشنبه، ۳ سرطان) در اکس نوشته که زلزله‌زدگان در جنوب‌شرقی افغانستان برای گذران زندگی با دشواری روبه‌رو اند.

اوچا، افزوده که تنها ۱۷ درصد بودجه‌ی درخواستی برای پاسخ‌گویی به بحران انسانی تأمین شده است. دفتر هم‌آهنگ‌کننده‌ی کمک‌های انسان‌دوستانه‌ی سازمان ملل متحد، تأکید کرده که بدون پشتیبانی فوری رنج و مشکلات زلزله‌زدگان در افغانستان شدیدتر خواهد شد.

این نهاد مربوط به سازمان ملل متحد، ۲۰ روز پیش گفته بود که  از یک میلیارد و ۷۱۰ میلیون دالر درخواستی برای رسیدگی به نیازمندان در سال روان میلادی در افغانستان، تنها ۲۶۹ میلیون دالر آن تأمین شده است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: