سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه‌ی روسیه، گفته است که مسکو از گفت‌وگوهای جاری میان ایران و ایالات متحده‌ی امریکا پشتیبانی می‌کند و هر توافق احتمالی باید منافع ایران و همسایگان آن را در نظر بگیرد.

وزیر خارجه‌ی روسیه، در گفت‌وگو با روزنامه‌ی «ایزوستیا» (روزنامه‌ی هم‌سو با دولت روسیه) افزوده که واشینگتن تنش‌ها با ایران را به رسمیت می‌شناسد و از اوضاع ناراحت است، اما راه حل آن را نمی‌داند.

لاوروف، تأکید کرده است: «البته خود آ‌ن‌ها در درجه‌ی اول مسئول این وضعیت هستند. اما در هر صورت، ما کامل از مذاکراتی که به شکلی میان مقام‌های واشینگتن و تهران و با میانجی‌گری پاکستان در حال برگزاری است، پشتیبانی می‌کنیم.»

او، گفته است که عربستان سعودی و مصر نیز در تلاش برای کمک به این روند هستند. او، نیز تأکید کرده است: «بسیار مهم است که این گفت‌وگوها ادامه یابد. هر توافقی که حاصل شود، باید منافع ایران و کشورهای همسایه‌ی آن را در نظر بگیرد.»

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: