کیم جونگ اون، رهبر کوریای شمالی، اعلام کرده که این کشور باید در پنج سال آینده هر سال دو کشتی جنگی هم‌اندازه ناوشکن ۵۰۰۰تُنی «چو هیون» بسازد.

رویترز، امروز (چهارشنبه، ۳ سرطان/۲۴ جون)، گزارش داده که کیم این اظهارات را در مراسم استقرار ناوشکن چندمنظوره‌ی جدید «چو هیون» مطرح کرده است.

بر اساس گزارش، ناوشکن چو هیون در ۱۴ ماه گذشته آزمایش‌های عملیاتی نظامی را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

رهبر کوریای شمالی، هم‌چنان گفته که به‌ زودی یک ناوشکن ۵۰۰۰تُنی دیگر و کشتی‌های جنگی راه‌بردی ۱۰۰۰۰تُنی به نیروی دریایی این کشور افزوده خواهند شد.

کیم، با اشاره به این‌ که نیروی دریایی ضعیف‌ترین بخش نیروهای مسلح کوریای شمالی بوده، تأکید کرده که توانایی‌های این نیرو به «چیزی شگفت‌انگیز و فراتر از تصور» تبدیل خواهد شد.

او، افزوده که مقام‌های کمیته‌ی مرکزی حزب کارگران در تازه‌ترین نشست خود در باره‌ی ساخت پایگاه‌های دریایی جدید گفت‌وگو کرده ‌اند.

رهبر کوریای شمالی، هم‌چنان تأکید کرده که روند هسته‌ای‌سازی نیروی دریایی این کشور «در مسیر خود پیش می‌رود» و به تقویت توان بازدارندگی هسته‌ای کمک می‌کند.

کوریای شمالی در سال‌های اخیر بر توسعه‌ی توان نظامی و بازدارندگی هسته‌ای خود تأکید کرده و بارها اعلام کرده که به ‌عنوان یک قدرت هسته‌ای، از گسترش برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: