دولت اسرائیل با تصویب بودجه‌ای ۱۱۳میلیون شکلی (حدود ۳۷ میلیون دالر)، برنامه تازه‌ای را برای گسترش کنترل بر بیش از ۷۰ محوطه تاریخی در کرانه‌ی باختری اشغالی آغاز کرده است.

بتسالل اسموتریچ، وزیر دارایی اسرائیل، اعلام کرده این بودجه برای توسعه و مدیریت ده‌ها محوطه تاریخی، ایجاد مرکزهای بازدید و گسترش فعالیت‌های پژوهشی اختصاص یافته است. به گفته‌ی مقام‌های اسرائیلی، این مکان‌ها بخشی از میراث تاریخی یهودیان به شمار می‌روند.

در مقابل، رسانه‌های فلسطینی گزارش داده‌ که این طرح شامل تلاش برای در اختیارگرفتن برخی مکان‌های تاریخی، از جمله برکه‌های سلیمان در نزدیکی بیت‌لحم، نیز می‌شود.

کرانه‌ی باختری از ۱۹۶۷ تحت اشغال اسرائیل قرار دارد و شهرک‌های اسرائیلی در این منطقه از سوی بخش عمده جامعه‌ی جهانی بر اساس حقوق بین‌الملل غیرقانونی دانسته می‌شوند،

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: