روزا اوتونبایوا، رییس دفتر هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، می‌گوید که این نهاد در بیش از دو دهه‌ی گذشته به گونه‌ی خستگی‌ناپذیر با شهروندان افغانستان برای دست‌یابی به صلح، امنیت و توسعه‌ی اقتصادی، کار کرده است.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

او، این موضوع را امروز در نشستی که به مناسبت هفتادونهمین سال‌روز تأسیس سازمان ملل متحد در کابل برگزار شده بود، مطرح کرده و افزوده که به تعامل سازنده برای ایجاد فضای اعتماد میان افغانستان و جامعه‌ی جهانی ادامه می‌دهد. «کار ما شامل بخش‌های مختلف از جمله تحقق حقوق بشر، حکومت‌داری خوب، مصالحه، فراهم‌کردن کمک‌های انسان‌دوستانه، ماین‌روبی و حمایت از انکشاف اقتصادی بوده است.»

اوتونبایوا، می‌گوید که اکنون تغییرهای آب‌وهوایی و پیامدهای آن آسیب‌پذیری افغانستان را بیش‌تر و بسیاری از شهروندان این کشور را با ناداری و نبود مصونیت غذایی روبه‌رو کرده است. به گفته‌ی رییس یوناما، شمار زیادی از شهروندان افغانستان به ویژه زنان با محدودیت‌هایی از جمله محدودیت در دست‌رسی به حقوق اساسی شان روبه‌رو اند. «یوناما به تعامل سازنده و حسن نیت خود برای پیدا‌کردن ساحات مورد علاقه‌ی هر دو طرف برای ایجاد فضای اعتماد ادامه خواهد داد. ما به این کار از طریق حضور ما در سراسر کشور در کابل و از طریق پروسه‌ی دوحه و گروپ‌های کاری در بخش‌های کلیدی مورد نگرانی افغان‌ها و کمک برای سکتور خصوصی برای یافتن نقشه‌ی راه به عنوان بهبود اقتصاد ادامه خواهیم داد.»

اوتونبایوا، در این نشست بر اهمیت هم‌کاری با رسانه‌ها نیز تأکید می‌کند و می‌‌افزاید: «یک رسانه‌ی قوی و مسلکی همیشه نقش مثبت را در هر جامعه ایفا و گفتمان عامه، فرهنگ و انسجام اجتماعی و صلح را ترویج می‌کند؛ ارزش‌های مشترک مانند انسانیت، استقلال و بی‌طرفی را که ملل متحد و رسانه‌ها با‌هم شریک می‌کنند، یک مشعل راهنمودی برای همه‌ی ما است.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

سازمان ملل متحد در ۱۹۴۵ از سوی ۵۱ کشور به هدف حفظ صلح و امنیت جهانی تأسیس شد. افغانستان نیز در ۱۹۴۶ عضویت این سازمان را به دست آورد.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: