یک کارخانه‌ی تولید، پروسس و توزیع تخم‌های اصلاح‌شده امروز (دوشنبه، ۱۷ سنبله)، در غزنی افتتاح شد.

مقام‌های محلی، می‌گویند که این مرکز می‌تواند نیاز کشاورزان به تخم‌های سازگار با شرایط اقلیمی این ولایت را برآورده کند.

محمدعظیم هدایت، آمر شرکت امارتی تخم‌های اصلاح‌شده غزنی، می‌گوید که این فابریکه با ۲۰ کارگر فعالیت خود را آغاز کرده و ظرفیت پروسس دو تُن گندم اصلاح‌شده در هر ساعت را دارد. به گفته‌ی هدایت، این مرکز در یک ساختمان قدیمی راه‌اندازی شده؛ اما قرار است در آینده‌ی نزدیک توسعه یابد.

عزت‌الله سعیدی، سخن‌گوی والی غزنی، در مراسم گشایش این کارخانه تأکید کرد که چنین کارخانه‌هایی برای خودکفایی و رفع نیاز کشاورزان اهمیت حیاتی دارند. او افزود که با گسترش فعالیت این مرکز، غزنی در عرصه تخم‌های بذری اصلاح‌شده به خودکفایی خواهد رسید.

در همین حال، شماری از کشاورزان محلی می‌گویند که نبود تخم‌های اصلاح‌شده متناسب با اقلیم غزنی پیش‌تر آن‌ها را متضرر کرده است. به باور آنان، ایجاد این فابریکه زمینه‌ی برداشت محصول بیش‌تر و با کیفیت‌تر را فراهم خواهد کرد.

غزنی از ولایت‌های عمدتاً زراعتی افغانستان است که گندم، جواری، لوبیا و نخود از محصولات اصلی آن به شمار می‌رود.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: