کارزار گسترده‌یی با هشتگ «#پاکستان باید تحریم شود/SanctionPkaistan#» از چند روز پیش توسط شهروندان افغانستان در شبکه‌های اجتماعی راه‌اندازی شده است.

امرالله صالح، معاون نخست رئیس‌جمهور، شمار بسیاری از مقام‌های عالی‌رتبۀ دولت، فعالان مدنی و حقوق‌ بشری، سیاست‌مداران آن‌سوی خط دیورند و شمار زیادی از شهروندان کشور در داخل و خارج در این کارزار شرکت کرده و خواستار تحریم پاکستان شده‌اند.

علاوه بر این، شماری از سناتوران آمریکایی و سفیر پیشین کانادا در کابل نیز به این کارزار پیوسته‌اند.

سلام‌وطندار فارسی را در تلگرام دنبال کنید

این کاربران شبکه‌های اجتماعی این کارزار را پنچ روز پیش و پیش‌تر از برگزاری نشست ویژۀ شورای امنیت سازمان ملل متحد راه‌اندازی کرده بودند که تاکنون جریان دارد.

شمار شرکت‌کننده‌گان این کارزار تا عصر امروز در فیس‌بوک به ۳۱۰ هزار و این شمار در توییتر به ۳۵۰ هزار تن رسیده است.

شرکت‌کننده‌گان این کارزار می‌گویند که پاکستان به گونۀ آشکار از طالبان پشتی‌بانی کرده و عامل اصلی جنگ کنونی افغانستان نیز پاکستان است.

آنان می‌گویند که طالبان با دیکته و راهنمایی پاکستان حقوق بشر در افغانستان را نقض کرده، دارایی‌های ملی را از بین برده، هزاران کودک را از آموزش محروم، زنده‌گی را بر شهروندان افغانستان تلخ کرده است و برخلاف قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی دست به اقداماتی می‌زنند که در هیچ چارچوب انسانی نمی‌گنجد.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

در همین حال، مصطفی نواز، یکی از سناتوران پاکستانی دربارۀ این کارزار ضد پاکستانی می‌گوید که اگر این کشور به پشتی‌بانی از تروریستان ادامه دهد، با تحریم‌های بین‌المللی روبه‌رو خواهد شد.

به گفتۀ او، تمام جهان می‌داند که پاکستان از طالبان و دیگر گروه‌های تروریستی حمایت می‌کند و این کشور باید از این حمایت‌ها دست بردارد. مصطفی نواز می‌افزاید که پاکستان بهتر است به‌جای پشتی‌بانی از طالبان، برای موفقیت روند صلح در افغانستان هم‌کاری کند.

او تأکید می‌کند که پاکستان اکنون در شورای امنیت سازمان ملل متحد و دیگر نهادهای بین‌المللی منزوی شده و اگر وضعیت به همین منوال ادامه یابد، ممکن است با تحریم‌های سخت و انزوای بیش‌تر روبه‌رو شود.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

با این حال، وزیر خارجۀ پاکستان مداخلۀ این کشور در امور افغانستان را نمی‌پذیرد.

لازم به یادآوری‌ست که هشتگ «SanctionPakistan#» در آغاز توسط کریس الکساندر، عضو پیشین کابینۀ کانادا و سفیر پیشین این کشور در کابل استفاده شد.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: