آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در روز جهانی زمین هشدار داده که بحران آب‌وهوایی و فروپاشی تنوع زیستی جهان را در وضعیت اضطراری قرار داده است.

گوترش، امروز (چهارشنبه، ۲ ثور/۲۲ اپریل) به مناسبت روز جهانی زمین خواستار پایان وابستگی جهانی به سوخت‌های فسیلی شده است.

او، تأکید کرده که باید روند گذار به انرژی‌های تجدیدپذیر سرعت بگیرد، از طبیعت حفاظت و برای احیای آن تلاش‌های جدی شود.

دبیرکل سازمان ملل متحد هم‌چنان گفته است: «عدالت آب‌وهوایی باید برای آسیب‌پذیرترین جوامع محقق شود.»

به گفته‌ی او، شاخص‌های جهانی از جمله بحران آب‌وهوایی، فروپاشی تنوع زیستی و دورشدن از هدف محدودکردن گرمایش زمین به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد، همگی در وضعیت هشدار قرار دارند.

روز جهانی زمین هر سال در ۲۲ اپریل برگزار می‌شود. این روز در ۱۹۷۰ میلادی برای نخستین‌بار نام‌گذاری شد و هدف آن افزایش آگاهی جهانی در باره‌ی مشکل‌های محیط‌زیستی و ضرورت حفاظت از کره زمین است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: