کار ساخت یک شفاخانه‌ی تعاونی برای افزایش دست‌رسی باشندگان غزنی به خدمات صحی، امروز (جمعه، ۳ میزان) در روستای «گدول آهنگران» مرکز این ولایت آغاز شد.

محمداقبال سروری، عضو شورای رهبری «شفاخانهی تعاونی سعادت»، می‌گوید که این شفاخانه در زمینی به مساحت حدود ۶۰۰ مترمربع و در شش طبقه ساخته خواهد شد و هزینه‌ی ساخت آن از سوی باشندگان و خیرین غزنی تأمین می‌شود.

به گفته‌ی او، کار ساخت این شفاخانه قرار است در جریان یک سال تکمیل شود و پس از بهره‌برداری، بخش‌های داخله‌ی عمومی، داخله‌ی کودکان، جراحی و لابراتوار با تجهیزات و امکانات مورد نیاز در آن فعالیت خواهند کرد.

سروری، می‌افزاید که هزینه‌ی نهایی ساخت این شفاخانه هنوز مشخص نشده است؛ اما بانیان پروژه در مرحله‌ی نخست مصمم‌ اند چهار طبقه‌ی آن را بسازند.

آغاز کار ساخت این شفاخانه در حالی است که باشندگان غزنی از کم‌بود امکانات در شفاخانه‌های دولتی این ولایت شکایت دارند و می‌گویند که این مرکزهای صحی، پاسخ‌گوی نیاز بیماران نیستند.

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: