بخش افغانستان صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، اعلام کرده که بریتانیا هشت میلیون پوند به افغانستان کمک کرده است.
این نهاد، روز گذشته -چهارشنبه، 1دلو- در وبسایت خود، نوشته که این کمک در بخش پیشگیری و درمان سوءتغذیه در میان آسیبپذیرترین کودکان و مادران هزینه میشود.
یونیسف، افزوده که کمک بریتانیا از طریق ابتکار «نخستین غذاها در افغانستان» به مصرف میرسد؛ برنامهای که از سوی این نهاد با همکاری سازمان خوراک و کشاورزی ملل متحد و برنامهی جهانی غذای این سازمان برای کاهش فقر غذایی و سوءتغذیه در میان کودکان شش تا 23ماهه راهاندازی شده است.
بر بنیاد آمار ارائهشده از سوی یونیسف، بیش از 150 هزار کودک زیر دو سال و بیش از 640 هزار مراقبتکننده و دیگر افراد به گونهی مستقیم و غیرمستقیم از اجرای ابتکار نخستین غذاها در افغانستان، بهره خواهند برد.
نهادهای مرتبط به سازمان ملل متحد، همواره از افزایش سوءتغذیه در میان کودکان و زنان در افغانستان نگرانی کرده اند. در واپسین گزارش طبقهبندی یکپارچهی مرحلهای امنیت غذایی، آمده که در سال روان میلادی نزدیک به سه میلیون و 700 هزار کودک زیر پنج سال و یک میلیون و 200 هزار زن باردار و شیرهده در افغانستان به سوءتغذیهی شدید دچار خواهند شد.






