شماری از دانشآموزان در هلمند میگویند که امسال بهدلیل کمبود کتاب با مشکلات بسیاری روبهرو بودهاند. آنان میگویند در یک صنف درسی که بالاتر از ۵۰ دانشآموز در آن درس میخوانند، تنها ۱۰ جلد کتاب موجود بود و این امر بر روند درسی دانشآموزان تأثیر منفی گذاشته است.
نور احمد، یک تن از دانشآموزان در هلمند میگوید: «کتاب موجود نبود و دانشآموزان نمیتوانستند برای امتحان آمادهگی بگیرند. این موضوع در صنف ما سبب ایجاد مشکل شده بود، دانشآموزان نمیتوانستند به پرسشهای روزانۀ آموزگار پاسخ دهند، مطالعه نمیتوانستند.»
سلاموطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید
در همین حال، حزبالله اسحاق، یک تن از باشندهگان شهر لشکرگاه، نیز میگوید که کمبود کتاب نه تنها به دانشآموزان مشکلساز است، بلکۀ تطبیق برنامههای آموزگاران را نیز با مشکل روبهرو میکند.
محمدعوض انصاری، رئیس معارف هلمند، کمبود کتاب در سال جاری آموزشی را میپذیرد، اما میگوید که به تازهگی بیش از ۷۰۰ هزار جلد کتاب به این ولایت رسیده است که در سال آیندۀ آموزشی به دانشآموزان توزیع خواهد شد.
او تأکید میکند که در سال آینده مشکل کمبود آموزگاران مسلکی در شماری از ولسوالیهای این ولایت نیز حل خواهد شد.
سلاموطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید
شکایت دانشآموزان از کمبود کتاب در حالی مطرح میشود که سال آموزشی در شماری دیگر از ولایتهای گرمسیر نیز در حال پایانیافتن است، اما با آنهم دانشآموزان دختر دورههای متوسطه و لیسه هنوز اجازۀ رفتن به مکتب را ندارند.