مسئولان ریاست معارف بدخشان، میگویند که باشندگان ولسوالی جرم این ولایت، با هزینهی شخصی خود یک مکتب میسازند.
عبدالغنی عابدی، مسئول مطبوعات ریاست معارف بدخشان، میگوید که باشندگان روستای «سینه»ی ولسوالی جرم، با هزینه یک میلیون و ۴۰۰ هزار افغانی، ساختمان یکطبقهای یک مکتب با ۱۰ صنف درسی میسازند.
نبود ساختمان مکتب در این روستا، یکی از چالشهای باشندگان و دانشآموزان در بخش آموزش است و شماری از دانشآموزان مجبورند در فضای باز یا زیر خیمه درس بخوانند.
پیش از این نیز، باشندگان شماری از ولایتها در ساخت مکتب، اهدای زمین، بازسازی ساختمان مکتبها و تجهیز آنها سهم گرفته اند.
پیشتر، ریاست معارف بدخشان گفته بود که ۲۸۵ مکتب در این ولایت ساختمان ندارد؛ وضعیتی که باعث شده هزاران دانشآموز در فضاهای باز به آموزش خود ادامه دهند.






