نمایش‌گاه یک‌روزه‌ی محصولات کشاورزی و دام‌داری در غزنی، امروز (سه‌شنبه، ۲۸ قوس) از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، برگزار شد.

گونه‌های میوه‌‌ی خشک، بوته‌های نباتی بومی غزنی، لبنیات، عسل و زعفران، در گوشه‌های مختلف این نمایش‌گاه، چشم هر بیننده‌ای را به خودش جلب می‌کند.

محمدادریس حنیف، رییس زراعت، آبیاری و مالداری غزنی، در هنگام گشایش این نمایش‌گاه به سلام‌وطندار می‌گوید که این نمایش‌گاه به منظور هم‌‌آهنگی بیش‌تر میان کشاورزان و تاجران، برگزار شده است تا زمینه‌های فروش این محصولات در بازارهای داخلی و خارجی فراهم شود.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

شماری از کشاورزان و مسئولان فارم‌های تولیدی که در این نمایش‌گاه محصولات شان را به نمایش گذاشته ‌اند، می‌گویند که برگزاری این گونه نمایش‌گاه‌ها، برای معرفی محصولات کشاورزی غزنی مؤثر است و مردم باید از تولیدات داخلی استفاده کنند.

نقیب‌الله، یکی از باغ‌داران که محصولاتش را به نمایش گذاشته است، می‌گوید: «خواست ما از مردم ما همین است که از محصولات داخلی استفاده کنند. اگر از محصولات داخلی خود استفاده کنیم، هم دهقان ما تقویت می‌شود و هم خود ما می‌توانیم خودکفا شویم.»

حشمت‌الله سایس، کارشناس امور کشاورزی و مسئول یکی از فارم‌های زراعتی در غزنی، می‌گوید که محصولات غزنی از کیفیت خوبی برخوردار است و اگر به شکل معیاری پروسس و بسته‌بندی شود، به خوبی می‌تواند با محصولات دیگر کشورها رقابت کند.

او می‌افزاید: «نمایش‌گاه زراعتی بسیار ضروری است. حداقل سالانه دو بار، سه بار باید برگزار شود تا رابطه میان دهقان و مردم پیدا شود و نظر ما این است که محصولات ما با کیفیت تولید شود و به طور معیاری پروسس و بسته‌بندی شود تا ما بتوانیم به داخل و خارج صادر کنیم.»

شماری از باشندگان غزنی که برای بازدید از این نمایش‌گاه آمده‌ اند، به سلام‌وطندار می‌گویند که امارت اسلامی باید همه‌ساله در بخش‌های مختلف این گونه نمایش‌گاه‌ها را برگزار کند تا زمینه‌ی رشد محصولات کشاورزی مهیا شود.

سلام‌وطندار را در شبکه‌ی «ایکس» دنبال کنید

ظفر میاخیل، یکی از بازدیدکنندگان، در این باره می‌گوید: «این نمایش‌گاه برای ما خیلی جالب است و دولت باید همه‌ساله این گونه نمایش‌گاه‌ها را برگزار کند تا مردم با محصولات وطنی خود آشنا شوند.»

محمدرحیم محمود، معاون والی غزنی، در این نمایش‌گاه از باشندگان این ولایت و دیگر شهروندان، می‌خواهد که از تولیدات و محصولات داخلی استفاده کنند.

غزنی، از ولایت‌های مهم زراعتی در افغانستان به شمار می‌رود. حدود ۸۰ درصد باشندگان این ولایت سرگرم کشاورزی و دام‌داری اند. عسل، آلو بخارا و زعفران این ولایت، شهرت جهانی دارد و از چند سال به این ‌سو به کشورهای مختلف جهان صادر می‌شود؛ اما نبود مرکزهای پروسس و بسته‌بندی معیاری این محصولات، چالشی برای کشاورزان و تاجران غزنی‌ است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: