در پایان نشست دو روزۀ ملی و مشورتی جامعۀ مدنی افغانستان پیرامون ایجاد روابط دوجانبه میان اعضای جامعۀ مدنی، مردم و مسئولان امارت اسلامی بحث و گفت‌وگو شد. در این نشست ۲۸۳ تن از ۳۴ ولایت کشور شرکت کرده بودند.

شرکت‌کننده‌گان این نشست خواهان ایجاد مکانیسم مشورتی میان جامعۀ مدنی و امارت اسلامی، تهیۀ اصول شهروندی، دست‌رسی زنان به فرصت‌های کاری و ایجاد روش‌های مناسب دست‌رسی به اطلاعات و بهبود ارتباطات با امارت اسلامی شدند.

زهره بهمن، یک تن از شرکت‌کننده‌گان این نشست، چنین می‌گوید: «باید یک پیوند جواب‌گو میان مردم و امارت اسلامی ایجاد شود؛ چون تصمیم‌گیر امارت اسلامی‌ست و باید به مردم جواب‌گو باشد و در این‌جا نقش جامعۀ مدنی بسیار مهم است.»

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

با این حال، عتیق‌الرحمان عزیزی، معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ، برگزاری چنین نشست‌هایی را برای بهبود وضعیت جاری افغانستان مؤثر می‌داند.

آقای عزیزی می‌گوید: «خوش‌حال هستیم در نشست مشورتی شرکت کردیم که محتوای آن بهبود وضعیت فعلی و کم‌بودی‌های موجود است. این نشست به‌خاطر متوجه‌ساختن مسئولان برگزار شده و برای ملت و مردم نیز ضرورت است.»

شرکت‌کننده‌گان این نشست، هدف از برگزاری آن را وضاحت میان حکومت و مردم می‌دانند و به این باور اند که نبود وضاحت دربارۀ قوانین و مقررات سبب بی‌باوری میان مردم و حکومت می‌شود. آنان تأکید می‌کنند که برگزاری چنین نشست‌هایی را در مرکز و دیگر ولایت‌های کشور نیز ادامه خواهند داد.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

گفتنی‌ست که این نخستین نشست بزرگ فعالان مدنی پس از روی‌کار‌آمدن دوبارۀ امارت اسلامی در کشور است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: